lørdag 24. august 2019

Kort med klem

Det er alltid hyggelig å gi en klem i form av et kort.  Her har jeg laget to kort med klem-tekster.

På det øverste kortet har jeg pyntet med sommerfugler fra The Art of Paper Craft. Teksten er stanset ut av die fra Kort og Godt.

På dette kortet har jeg latt teksten være i fokus. Det er et stempel fra Kort og Godt. Blomstene er laget ved å påføre stempelsverte over en egenlaget stensil. Stensilen er laget ved å stanse ut blomster fra en Kort og Godt-die. Blingen i midten av blomstene er også fra Kort og Godt.


Produkter fra Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

fredag 23. august 2019

Bursdagskort til dameJeg har laget et posekort til dame som fyller år. Mønsterarkene er fra Studio Light og motivet er fra Maja Design.

Tekstdie og stempler er fra Kort og Godt, Die 188 Gratulerer og stempel M - 418 woohoo.

Sommerfuglene er digitale motiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano og klippet ut.

De hvite halvperlene er fra Papirdesign.


Produkter fra Fabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

torsdag 22. august 2019

Shakercard med drømmefanger

Hei fininger.
I dag har jeg laget et shakercard til en forandring. Lenge mellom hver gang, men litt morsomme er de jo ;) Denne gangen ble det et kort i lilla og søt stil. Har du lyst å prøve å lage slike kort selv? Vi har så klart en tutorial som hjelper deg på vei ;) Bare klikk deg inn HER.

Jeg tok utgangspunkt i dette nydelige motivet fra The Art Of Papercraft, og valgte fargene mine basert på drømmefangeren. Jeg bygget opp med motiv først, deretter dobbel ring med hvit mosgummi, fylte inni med lilla paljetter fra Kort og Godt (PA246) og til slutt gjennomsiktig plast.

Jeg monterte motivet mitt på en enkel hvit pose med litt hvit bøgepapp og papirer fra Papirdesign (PD1900027). "Gratulerer med dagen" er en sticker fra Papirdesign, fra platen 18384 Konf.Jente.

Som dekor har jeg valgt litt blomster fra I Am Roses, halvperler fra Papirdesign, noen nydelige utklipte sommerfugler fra The Art Of Papercraft og litt hamp fra Kort og Godt. 

 Innsiden matcher så klart utsiden ;) 

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

onsdag 21. august 2019

Kort laget av stor og av liten

Min sønn på straks 5 år har oppdaget scrappeplassen min og synes det er så gøy å sitte der sammen med meg. Vi endte derfor opp med å lage et kort hvert, med samme utgangspunkt av bakgrunnsark og de samme lekre blomstene.

Bakgrunnen er laget fra bunnen av selv, med blå Marabu Chalky chic-maling, ispedd andre farger med Amsterdam-akrylmaling

De lekre blomstene er fra Kort og Godt. De er først stemplet på kartong, deretter stanset ut med tilhørende die. Teksten er et stempel fra Kort og Godt.

Her er de to kortene vi laget.

Jeg har stanset ut flere blomster og limt de fast oppå hverandre. Teksten er embosset.

Og her er min sønns kort. Han har limt fast helt selv, og i tillegg pyntet med noen egne klistremerker han hadde liggende.


Produkter fra Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 20. august 2019

Tre konfirmasjonskort til gutterDisse konfirmasjonskortene er laget i 10cm*15cm av svart kraft Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light og motivene er fra Maja Design. 

Diesene jeg har benyttet på alle 3 kortene er fra Papirdesign; PD 17326 Vimpel og PD 15126 Kjære konfirmant.Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

mandag 19. august 2019

Bunadskort

Det er ingen sak å lage konfirmasjonskort, når man har en slik flott bunads dies fra Papirdesign, med matchende bunadsark! Veldig stilig!

Diesen heter Bunad (stor) PD18400

Arkene heter 


Som søljer har jeg brukt både paljetter og knapper jeg hadde liggende. Samt glitterdotter og halvperler! Her er det bare å bruke fantasien!
søndag 18. august 2019

You can't judge a book by it's cover

Ny dag, nye mulgheter, ny Art Journal fra meg ;) 
Lenge siden mine Marabu Mixed Media Art Crayons har fått lufte seg nå, så syntes det var på tide å koste støv av de og trylle frem en AJ side med litt dimmensjoner i:


Jeg synes det er så gøy å leke med skyggelegging når det kommer til disse krittene, de er helt fantastiske  leke med. Lett å legge på, lett å gnikke utover om du har grunnet siden først, og lett å aktivere med vann om ønskelig.


Jeg mekket bakgrunn med Marabu Mixed Media Art Sprays denne gangen. Aller først grunnet jeg med Amsterdam Gesso og lot det tørke da. Deretter la jeg på et lag lys blå, før jeg fant fram en nettingstensil og srayet over med mørkere blå for å få litt effekt. Til slutt gikk jeg over med litt hvitt i partier.


Kulene er sirkler stanset ut i kartong som jeg limer på før jeg grunner. De jobber jeg frem til slutt. Jeg valgte gul-grønne toner for å skape mest mulikontrast her. Siste finish legger jeg med å splatte litt her og der med hvit og sort spray, pusler inn noen sommerfugler og en tekst:


Har du lyst å prøve deg selv? Alle produkter nevnt i artikkelen er å få tak i igjennom Global Hobby og Kunst sine forhadlere. Du finner oversikt over disse HER.

 http://elinshobbykrok.blogspot.com/