søndag 5. april 2020

Utfordring for april - Lag på lag


Utfordringen for april har vi kalt "Lag på lag". Vi vil altså denne gangen se flere lag på prosjektet ditt. Med flere lag mener vi mer enn 2 lag oppå hverandre. Vær kreativ og vis oss ditt bidrag!

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.april 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Studio Light:


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget et kort med diverse lag med maling og papir. Mønstearket i bakgrunnen er fra Studio Light. Malingen jeg har brukt er fra Amsterdam.


Kortet er laget på en base av ferdigbrettet hvit kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. Teksten har jeg skrevet på PCen og printet ut.


Bannerdies og button med tekst er fra Papirdesign. Emaljert giraff-charm og selvklebende bling er fra
Kort og Godt.

Produkter fra FabrianoStaz og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.Mitt "lag på lag" bidrag er en mixed media side inspirert av palett nr #4 HER. Som dere ser, har jeg rett og slett skrevet ut paletten på fotopapir og brukt den som motiv. Jeg har bygget opp siden med pappen som er inni pakninger med halvperler og blomster ol. Grunnet med hvit gesso fra Amsterdam. Lagt på Marabu Mixed Media Acryl paste med stensil. Deretter har jeg lekt med Marabu Mixed Media Art Sprayer og Crayons. Så lag på lag med både paneler og farger.


Linda:
Jeg har laget to konfirmantkort med lag på lag med diecuts. Bakgrunnsarket er fra en 6x6 pad fra Studiolight, Woodland Winter. Jeg har brukt Acryl mousse fra Marabu sammen med stensil for å lage bakgrunnen. Deretter har jeg stanset ut med dies fra bl.a StudioLight og Papirdesign, og limt disse lag på lag. Jeg har brukt en utstanset jente og gutt som hovedpynt på kortene. Jenta er stanset ut i gull kartong. Begge tekstdiesene kommer fra Papirdesign. You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

lørdag 4. april 2020

Bursdagstags


I dag vil jeg vise dere et par bursdagstags. Kan like gjerne lage flere i slengen når jeg først lager slike. 

Tagsene kan du også se hos Papirdesign.

"Gratulerer" som klare klistremerker, har jeg festet på tabs stanset ut med en av diesene som følger med i settet PD 1900072 Kjole, bordkort. 


Kruset som gave har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.


Produkter:
Mønsterark:
PD 1900336 Sommer i vente
PD 1900345 Vårens konfirmant
Dies:

fredag 3. april 2020

Tøft konfirmasjonskort til jenteJeg har laget et tøft konfirmasjonskort til jentekonfirmant. Ikke alle vil ha det sukkersøtt.

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.


Motivet er en topper fra Felicita Design.

Doilien er stanset ut med die fra Papirdesign, PD 17330 Doilie. "Gratulerer" er også en die herfra; PD 18404 Gratulerer 8. "Gratulerer" er stanset ut i speilkartong fra Marianne Design.

Buttons med tekst, samt tekstklistremerkene jeg har brukt både på forsiden og inni kortet er fra Papirdesign.Inni kortet har jeg festet en blank plastlomme jeg fikk av ei venninne etter rydding på hobbyrommet. Denne fungerer som pengelomme eller gavekortlomme.Kanskje en personlig kopp også kan være koselig å gi ?Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Produkter fra Marianne DesignPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

torsdag 2. april 2020

Vinner av utfordring for mars

Tusen takk til alle som deltok på mars-utfordringen vår. I disse spesielle dagene vi har for tiden, er det ekstra fint å se hvor kreative bidrag dere lager til utfordringene våre.

Med oss på utfordringen hadde vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse herlige Marabu-produktene:
Og vinneren ble:

bidrag nr 1 Monica MortensenEt nydelig stykke arbeid vi blir glad av å studere. 

_____________________________________________________________


Vi gratulerer så mye og du kan smykke bloggen din med vinnerbanneren og linke tilbake til oss, dersom du ønsker det.Vi ber deg om å sende oss postadressen din på mail til; scrappelyst@bbnett.no.

Gir ikke vinneren lyd fra seg innen det har gått 4 uker fra annonsering, går premien videre til en senere anledning.De to neste på pallen som kan smykke seg med vår topp 3 banner er:

bidrag nr 9 Renate

 

og bidrag nr 10 Jorunn


Følg med videre, snart er det klart for ny utfordring. 

Be the very best version of you

Er det lenge siden du tittet innom vårt store utvalg av paletter? Jeg har latt meg inspirere av denne paletten på dette prosjektet. Har du latt deg inspirere av en av våre paletter?Min art journal side ble slik:


Jeg hadde lyst til å lage en Mixed Media side med akrylfarger til en forandring, så denne gangen har jeg latt Amsterdam sine akryler få spille hovedrollen! Jeg har brukt følgende farger: Titanium white, Carmine, Vermillion og Primary Yellow.

I tillegg har både art spray og art crayon i sort fått lovt å bli med. 


Først har jeg klartgjort siden med litt washitape og et utklipp fra et ukeblad jeg falt for. Disse er festet med decoupage lim, før jeg har lagt på akrylmaling. Da har jeg lagt en dråpe av hver farge inntil hverandre, før jeg drar over med ett gammelt bankkort. Deretter legger jeg på stjernestensil imens malingen er våt, og tørker med våtserviett for å få frem stjernene. 


Stjernene har jeg markert med Sakura Micron penn, i tillegg til litt streker og droodling.
Jeg har også lagt på Marabu Mixed Media Akryl Paste med stensil, før jeg bruker litt sort Marabu Mixed Media Art spray i sort. Noen frykter kanskje sort, men jeg synes den skaper nødvendige kontraster i slike sider.
I tillegg til nevnte produkter, har jeg også brukt stickers fra me and my big ideas.

Marabu, Amsterdam og Sakura forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Finn din nærmeste forhandler på hjemmesiden deres :)


onsdag 1. april 2020

Endelig litt vinter


Denne vinteren har i grunn glimret med sitt fravær her på sørlandet, men vi fikk en dag med litt snø, så den måtte utnyttes. Det ble riktignok bare et par cm, som forsvant samme dag, men snø er snø.
Jeg har laget en layout med lyse toner for å hente inn snøen. Jeg har brukt Marabu akryl mousse på bakgrunnen, før jeg deretter har lagt lag på lag med snøkrystaller i hvitt og sølv. De hvite snøkrystallene er stanset ut i hvit Papicolor kartong.


Jeg har sprutet litt med grå art spray fra Marabu på bakgrunnen. Deretter har jeg pyntet med litt tekststriper skrevet på skrivemaskin, washitape og litt dotter. Tittelen er stanset ut i kartong.
tirsdag 31. mars 2020

Layout med mange bilder

Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en layout med mange bilder, og ganske fargesterke bilder.
Jeg ville la bildene tale for seg selv her og har derfor holdt fargepaletten ellers ganske så dus og nøytral.

Treverksarket i bakgrunnen er fra Studio Light. Jeg har brukt Marabu mixed media akryl mousse i fargen Mistletoe over en stensil bak bildene. Langs ytterkanten av layouten har jeg drodlet i sort med Sakura Gelly Roll penn. Pynten har jeg holdt veldig enkel. Kun litt papirpynt og klistremerker som passer til temaet, enamel geotags fra Marianne Design og tittel skrevet i Thickers.


Produkter fra Studio Light, Marabu, Sakura og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en flott dag!