torsdag 28. mars 2024

Kondolerer


 Dette kondolansekortet er laget i 14cm*14cm av gul kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 134. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med en die fa Creative Expression.

Mønsterarket og halvperlene jeg har brukt er fra Papirdesign

Stempeltekstene er fra Kort og Godt, og glitrende epoxyhjerte er fra Marianne Design, 

 Ønsker dere en fin dag.

 

onsdag 27. mars 2024

Festlige kort til ungdommen

 Hei og hopp!

I dag har jeg noen festlige kort til ungdommen laget med Papirdesign sin milkshake-dies å dele med dere. Jeg har brukt litt ulike elementer fra settet med dies og laget de litt forskjellige.

Det første kortet går i lilla-toner. Her har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign til selve koppen og hvit glitterkartong til milkshake/krem. Sugerøret er stanset ut ev en passende bit resteark og er stukket inn mellom foldene i kremen. Ørsmå lilla stjerner funker som strøssel.

Snakkeboblen er papirpynt fra Freckled Fawn og fungerer som et supert sted å plassere teksten. Teksten er en kobinasjon av to klistremerketekster fra Papirdesign. Pyntet med enamel dots, også disse fra Papirdesign.

På det andre kortet har jeg brukt hele kopp-diesen til å lage kopp med lokk. Mønsterarket i gult kommer fra restekassen, pilene er klippet ut fra samme ark. Selve lokket har jeg stanset ut i vellum med gullstjerner.

I tillegg til de utklipte pilene har jeg pyntet med utklipp fra Papirdesign klipperark, samt en bitt bølgepapp. Tekstklistremerke og enamel dots er også fra Papirdesign.

Ønsker dere en super dag!


tirsdag 26. mars 2024

DIY påskepynt

Kom over et instagram innlegg hos Lise Wolden som fanget min interesse. Jeg elsker gjenbruk. 

Dette er enkel påskepynt som passer lommeboka helt perfekt. Påskepynt på sparebluss, enkelt og greit. Og som hun sier i innlegget sitt, så er det jo så kjekt med pynt du ikke nødvendigvis behøver oppbevare fra år til år. Dersom du har litt lite med lagringsplass så er det en fordel. 

Oppi melkekartongene mine satte jeg små vaser med coleus / praktsspragle-stiklinger jeg allerede hadde stående i vinduskarmen. Slik kan disse bli en del av påskestasen i år. 

Jeg har benyttet tomme melkekartonger og har fulgt Lises anvisninger. 

 Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 138, 139 og 140. Printet ut på vanlig kopiark, klippet til og limt på kartongene med limstift.

 

Ønsker dere en fin dag og ei riktig koselig påske.

 

mandag 25. mars 2024

Til dåpsbarnet

 

Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 291. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med die fra Papirdesign.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Light.

Tekstdie, vimpeldie, tekstklistremerker og papirroser fra Papirdesign.

Rosa pynteperler fra Kort og Godt. 

Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 23. mars 2024

Bursdagskort i sterke farger

 


Har dere sett noe så kult som dette bursdagsmotivet her? Det måtte jo bare bli et bursdagskort i sterke farger ^_^

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign i kombinasjon med litt fra restekassa, og hentet opp farger fra motivet. 


Ballongen og bladdiesen under motivet er fra Papirdesign, det samme er teksten i hjørnet. Motivet kommer fra WJensenDesign, og er fra motivark nr 265. Et ark med lekne, fargerike og flotte festhunder til å bli glad av!



fredag 22. mars 2024

Påskepose

   

Jeg har pyntet en liten papirpose til påske. Koselig å gi bort med litt sjokolade i.

Produkter:

torsdag 21. mars 2024

Klem til deg

 

Dette kortet er laget i 11cm*15cm av en rosa kortbase jeg har hatt liggende i flere år, fra Karen Marie klipp (tror jeg). Prekuttet kvadratiske hull på høyreside av forsiden. Egentlig 4 hull under hverandre, men jeg har dekket til tre av dem med mønsterark. 

 Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 270. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med die fra Papirdesign

Mønsterarkene, tekstklistremerke og button jeg har brukt er også fra Papirdesign. Button er festet på innsiden, men er i perfekt størrelse til å passe inn i hullet, slik at det synes når kortet er lukket. 

 Epoxyhjerter fra Staz.   


Ønsker dere en fin dag.