fredag 5. juni 2015

Utfordring for juni - Clean and simple

Denne måneden har vi lyst til å se Clean and Simple prosjekter fra dere. Har du ikke prøvd denne rene enkle stilen før, så oppfordrer vi til å utfordre deg selv :-) Hva du lager er opp til deg, bare det er et papirprosjekt :-)

Utfordringen vår har frist 30. juni kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på juni-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.I samarbeid med de gir vi en heldig vinner flotte produkter fra Marabu sin Mixed Media kolleksjon.


Hege
Jeg har laget en C&S Layout med papirer fra Papirdesign og klassebilder av Daniel fra 1. og 4. klasse.  Dottene, alfabetremsen og "skolegutt" er også fra Papirdesign. Filmstripene er fra Wycinanka. Jeg har fargelagt dem svarte med promarkers.  Ellers har jeg pyntet med dymo og en button.


Wenche
Mitt bidrag til Clean&Simple ble et kort dekorert ved bruk av Sizzix dies; 660804 Sizzix Thinlits Craft Asylum Happines Phrases Set 39660804 og 660806 Sizzix Thinlits Love Bird 39660806 sammen med mønsterark fra Studiolight.

Clean and simple er en av de vanskeligste utfordringene som er! Så langt unna min stil det går an å komme :) Men det er gøy å utfordre seg selv, å lage noe man vanligvis ikke lager :)
Det blå mønsterarket er fra Papirdesign, det svartstripete er Bella Boulevard, Beautiful er en dies fra Simon Says stamps. Sommerfuglen er fra Staz, som forhandles av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
At noe som kan se så enkelt, fresh og elegant ut kan være så vanskelig... CAS er en egen kunst, og langt borte fra min egen stil, men jeg har gjort mitt beste for lage en layout som kanskje kan være til inspirasjon. Min første CAS layout! Kartong som bakgrunn og mønsterark fra Studio Tekturek. Tittelen er en stor wood veneer fra Freckled Fawn, de små jeg har pyntet med kommer også derfra. Ellers er eneste pynt hvite enamel dots.

4 kommentarer:

 1. Åhh....gleder meg til å løse denne oppgaven :)
  Også så flotte inspirasjonsbidrag !!! :)
  God helg ! :)

  SvarSlett
 2. Flott inspirasjon <3 Dette er ikke feil ;), Gleder meg til å se alt som kommer inn her. Hvilken dag er det i dag? Helga God, godt folk :)

  SvarSlett
 3. Flott. Gleder meg til å delta, og løse oppgaven.

  SvarSlett
 4. Skal prøve meg på denne :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.