Sider

fredag 31. august 2018

Gaveposer til jul

Jeg har pyntet to gaveposer til jul.



Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Både huset og den nydelige juleteksten er stemplet med stempel fra Kort og Godt.

Juleklem er stanset ut med die fra Kort og Godt.


Doilien under motivet på den blå posen er stanset ut med en av mine nye favoritt-dies fra Marianne Design, CR1446 Twine oval.

Stempeltrykket av det herlige jule-huset har jeg stanset ut med en die fra settet LR0376 Anja's ovals.

Mistelteinene er også stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0244 Holly Branch.

Pyntebærene er fra Kort og Godt, og finnes i mange flotte farger, med og uten frost/"sukker". Du ser de i en annen farge på den grønne posen lenger ned i dette innlegget.

Hvite halvperler fra Maranne Design.



I posen ligger en julekule.



Julekulen er i klar plast og er dekorert med "God jul" kuttet ut i glitrende vinyl med Silhouette





På den grønne posen har jeg montert stempelteksten på tre blondeservietter, to kaffefargede med en hvit i mellom, lagt lag på lag og skrukket til for litt dimensjon.

Chipboard fra Wycinanka.

I denne posen ligger overraskende nok, også en julekule.



Denne med navn kuttet ut i glitrende vinyl med Silhouette



Produkter fra Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Konfirmasjonskort

Et konfirmasjonskort sterkt inspirert av Hege 



Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light. Alle dies og stempel er fra Papirdesign.

Glitrende selvklebende pynt fra Marianne Design.



Produkter fra Marianne Design, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

torsdag 30. august 2018

Eksplosjonsbokser til gutte- og jentekonfirmant

Til konfirmasjon er det mange som velger å gi pengegaver eller gavekort  så hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av kortet? Et kjøpt flatt kort gjør sikkert susen det også, men hjemmelagede kort er SÅ mye koseligere! De gir personlig preg og vekker litt interesse på gavebordet.

I tutorial fanen vår finnes mange flotte trinn for trinn veiledninger, og i dag har jeg laget eksplosjonsbokser etter DENNE tutorialen til Wenche :) 

Jeg har laget to bokser, en til gutt og en til jente:


Jeg har brettet basen med hvit kartong fra Papicolor. Deretter har jeg lett frem lekre papirer fra Papirdesign, to ulike typer. Jeg har kuttet til og deretter rufset og svertet før de limes på sidene utenpå og inni boksen.

Jeg har stanset ut stjerner og "konfirmant med skygge" er dies fra Papirdesign. Jeg har brukt stempel fra Kort og Godt inni boksen, og latt en stjerne være igjen til en personlig hilsen.

Midt i boksen har jeg laget min egen lille løsning for å sette inn et gavekort eller en pengegave. Her kan man velge enkel tekst, eller andre kreative ting som "popper opp", eller kanskje en sparegris? ;) 

Boks nr to, også i mønsterark fra Papirdesign. Dekorert på toppen med paneler stanset ut med dies fra Creative Expressions, store blomster fra I Am Roses, samme konfirmant-tekst som over, og en enkel sommerfugl.

Innsiden er løst på enke måte her også, med stempler fra Kort og Godt og enkle delikate flater. Samt pengelomme i midten.



Produkter fra Papicolor og Creative Expressions forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
Sjekk ut din nærmeste forhandler HER.

onsdag 29. august 2018

Together - Layout



Studiolight har kommet med en ny serie i år, som heter Ultimate Scrap Collection, en utrolig lekker serie. Her har jeg laget en layout med ark fra denne serien. Jeg falt totalt for disse arkene, lekre farger, og veldig fine detaljer.


Tittelen er thickers-tekst, og de små stripene under er klistremerketekster fra Papirdesign. De svarte diamantstickersene kommer fra Kort og Godt. De svarte tekstene er rubons.




tirsdag 28. august 2018

Klem til deg

Jeg har laget et enkelt kort hvor motivet og fargene er i fokus. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Den sorte kartongen er fra Papicolor


Klem til deg-teksten er en die fra Papirdesign.

Blomstene jeg har brukt er fra I am Roses.

Produkter fra Studiolight og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

mandag 27. august 2018

Herrekort


By digital Paper  har utrolig mange flotte digitale motiver. Her har jeg brukt 2 fra Big Boys- MEN klippearket. Stilige, ikke sant?

Ellers har  jeg har brukt mønsterark fra StudioLight,
klistremerketekster fra Papirdesign samt vimpeldies fra Papirdesign.





Takk for at du kikket innom!


søndag 26. august 2018

Vimpel med dies og vimpel med saks

I dag har jeg to posekort å vise frem.





Begge kortene har mønsterark og motiver fra Studio Light. Begge har også vimpelkuttede effekter. På det øverste kortet har jeg brukt diessett fra Papirdesign for å kutte vimplene. Dette settet er blitt en stor favoritt hos meg. Jeg bruker det veldig mye, og det blir liksom aldri hverken for mye eller feil etter min smak.

For å vise at man ikke MÅ ha en dies for denne effekten, har jeg på det nederste klippet vimpler for hånd. dette gjør jeg kjapt ved brette en liten lede pinn på hva som er midten av arket, for så å klippe meg fra hjørnet og inn mot midten fra begge kanter.

Det blir fint dette også, men det er noe emd den prikkede kanten på de som er kuttet ut med dies. det  pynter veldig opp synes jeg.

Hvilken foretrekker du?





Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

lørdag 25. august 2018

Små bursdagskort


I dag vil jeg vise noen bursdagskort laget av mønsterark fra restekassen. Størrelsen på kortene ble bestemt ut fra størrelsen på restearkene jeg hadde. Alle mønsterark kommer fra Studiolight, og kartongen er fra Papicolor. Begge deler forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. De søte motivene kommer fra I love digi, en digital butikk på Etsy. De store vimplene er stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign.




fredag 24. august 2018

Bleiekake til en lillesøster

Heisann!
I dag har jeg en bleiekake å vise frem. Det begynner å bli en stund siden sist jeg laget en, så det var moro å friske opp igjen "gamle kunster". 

Det er en liten lillesøster som er på vei og jeg har holdt fargene i klassisk lys rosa.
Kaken er bygget opp av to etasjer med bleier + en etasje med gulpekluter. Jeg bruker et papprør i midten for å holde etasjene sammen, av typen man finner innerst i gavepapirrullen eller liknende.
Jeg har brukt mønsterark fra Studio Light og trenger ca. tre stk for å lage magebeltene rundt etasjene, samt dekke øverste delen av røret som stikker opp på toppen. For å sikre meg at papiret holder godt sammen bruker jeg 3L Extreme Tape når jeg fester delene sammen.



 Over magebeltene har jeg knytt delikate blonder, og det danner seg et naturlig sted for pynting i nærheten av hver sløyfe.

Ved hver sløyfe har jeg festet et nydelig digitalt motiv fra Allegra Digital. Samlingen av motiver heter Dandelion Pink. Motivene er av høy oppløsning og jeg har forstørret dem til 2,5". Hvit blomst fra Prima og rosa blomst fra I Am Roses går også igjen som pynt. Ved denne klyngen har jeg også pyntet med en chipboardfigur.



Jeg har stanset ut Babyjente teksten med en die fra Papirdesign. Skyggen er stanset ut i samme mønsterark som er brukt ellers på kaken (bare baksiden) og teksten er stanset ut i hvit glittermosgummi fra Folia. For å få teksten til å stå litt ut fra røret har jeg brukt gjennomsiktig og ganske stiv plastemballasje.

Sett forfra ser det nesten ut som bamsen holder teksten.

Produkter fra Studio Light, 3L og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en strålende dag!



torsdag 23. august 2018

Hurra for deg


Har dere sett så søte motiver? ♥
Falt helt for disse skjønne pandaene fra I love digi Design, og de passer perfekt til kort :)
Det jeg liker med digitale motiver er at en kan printe de ut i akkurat den størrelsen en selv liker.

Kortet måler 4" x 6" og er kledd med mønsterark fra Papirdesign.
Pyntet med chipboard fra Wycinanka, blomster fra Iam roses, halvperler fra Papirdesign og kakeserviett. Motivene er fra I Love digi Design


Tusen takk for at dere titter og velkommen tilbake :)
Klem fra