onsdag 18. november 2020

Jubileumskort

Niesa mi og kjæresten har 4 års jubileum i høst, og i den forbindelse spurte kjæresten om jeg kunne lage et kort til henne. Han ønsket at det skulle ha reisetema i tillegg. En morsom utfordring. 

Med unntak av en bokside, har jeg utelukkende brukt ark fra StudioLight. Jeg har brukt ark fra forskjellige 6x6 inch blokker, i tillegg til motiver og diecuts fra StudioLight. På forsiden har jeg brukt mange forskjellige diecuts i lag på lag, sammen med noen tekststriper skrevet på skrivemaskin, på hvit papicolor-kartong. "4 år" er stanset ut i mosgummi. Den søte knappen med hjerte på, kommer fra Kort og Godt. Den passer like fint på strikketøy og barneklær, som på kort og layout. Siden kortet skulle ha reisetema, og helst tog, passet det helt ypperlig at StudioLight har motiv med tog på! 



Innsiden er laget etter litt samme mal som utsiden, men med mindre pynt for at det ikke skal bygge for mye. Her er også et motiv fra StudioLight, denne gangen innsiden av en togvogn. Jeg har brukt noen klistremerkestriper med reisetema, samt diecuts med "Love you". På høyre siden har jeg laget skrivefelt med "frimerkekant", og festet en liten charm rundt. 




 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.