torsdag 24. juni 2021

Oh happy day! - Art Journal

God morgen!

Jeg ble utrolig inspirert av Elin sin AJ-side "Next week has been exhausting". Det var akkurat sånn jeg følte det i en periode med rødt nivå på jobb i barnehage, videreutdanning, barn på hjemmeskole og stengte butikker. Derfor måtte jeg bare "låne" litt og lage min egen versjon.  Denne siden er altså sterkt inspirert av Elin - tusen takk for lånet <3

Produkter jeg har brukt:
- Blank gesso
- Stensiler + hvit akryl paste, distress oxide
- Collage Papir
- Digitale elementer fra Art Tea Life
- Motiv fra Pixabay
- Røde dotter


Jeg grunnet først sidene med transparent gesso før jeg limte på litt collagepapir her og der. Jeg la så på et strøk hvit Marabu Mixed Media Gesso der jeg ønsket at sidene skulle være lyse. Neste steg var å lage struktur ved hjelp av stensil og hvit akryl paste. Når det hadde tørket dryppet jeg blå Marabu Mixed Media Art Spray med pipette, som jeg lot renne rundt på siden til jeg var fornøyd. Jeg brukte også svart Marabu Mixed Art Crayon rundt kantene og litt innimellom det blå. Stensil fra Studio Light og blå Distress oxide sto for tur. 

Jeg limte på sirkelelementer fra Studio Light med Marabu Mixed Media Kollage Kleber. Superheltene fant jeg på Pixabay, men klippet av dem hoder og brukte noen herlige digitale elementer fra Art Tea Life i stedet. 

Til slutt limte jeg på tekstripene jeg ønsket å bruke og kantet med hvit Sakura Gelly Roll 05. Jeg valgte også å fremheve noen av kryssene med hvit Posca Paint Marker og drodle litt med Sakura Pigma Micron PN og Sakura Gelly Roll 08

Helt til slutt limte jeg på røde dotter i midten på regnbuesirklene

Produkter fra Marabu, Studio Light, Sakura og Posca distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Kreativ hilsen

Hege.
 

onsdag 23. juni 2021

AJ-teknikk på store tags

 Med en ny type tags i skuffen min, hadde jeg lyst til å overføre teknikkene jeg bruker i mine ArtJournals, til disse tagsene. Taggene er fra Studiolight - Essentials Tabtags fra Art By Marlene. Kvaliteten er litt tykk, og med det helt perfekt for både spray, maling, lim og lignende.


Jeg har gitt tagene mine to ulike uttrykk, mest for å teste både stiler og medium, så en kort beskrivelse for hver av dem følger:


Jeg limte på en gammel bokside først, brukte Amsterdam Transparent Gesso. Deretter la jeg på litt tekstur med stensil og Marabu Mixed Media Akryl Paste (hvit). 


På pulten hadde jeg litt rester fra siste AJ prosjekt: Litt mønsterark fra Studiolight, en oppklippet ramme, blonderester, en chipboard bit, litt hug snug, noen ferdigklippede sommerfugler og halvperler fra Staz. Jeg ar også lagt til noen ord, på tykk pap, fra Tim Holtz. 


Og så klart splæsjet på litt uttynnet hvit gesso. It's all about the details ;)På tag nr to valgte jeg en litt annen fremgangsmåte. Også her har jeg limt på litt revene boksider først, med Amsterdam Transparent Gesso. Deretter grunnet jeg over med hvit gesso og stemplet litt tilfeldig her og der med teksstempel. Jeg kostet støv av en mappe med transparente klistremerker, og fant blomster i sort hvitt som skaper bakgrunn her.


Deretter limte jeg på litt resteark, osteklut og litt mer boksider. Blomsterelementene og sommerfuglen er fra Studio Light Die Cut bok - JL Butterfly Collection. Og tekstene har jeg tatt fra et Studio Light ArtByMarlene Sticker pad.


Jeg har brukt Sakura Pigma Micron pen til å tegne opp blomsterstilker, og splattet med både hvit gesso og Marabu Mixed Media Art Spray i matchende farge.


Produkter fra Studio Light, Amsterdam, Marabu, Staz, Hug Snug og Sakura distribueres via Global Hobby og Kunst. Besøk gjerne deres hjemmeside for å finne din nærmeste forhandler.


tirsdag 22. juni 2021

Babykort i nøytrale farger

 Hei!
 
I dag har jeg to babykort å dele med dere. 
Det er lett å gå fullt ut med blått eller rosa på disse nyfødtkortene, men i dag har jeg holdt meg til litt mer nøytrale farger. Felles for begge kortene er kartong fra Papicolor, mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Felicita Design.
 
 På det første kortet har jeg stanset ut motivet med en sirkel-die, og stanset ut en ramme med die fra Papirdesign. Teksten er en die fra Kort&Godt som jeg har stanset ut i mosgummi fra Folia. Grenene har jeg stanset ut med dies fra Studio Light og pyntet med små blomster og enamel hjerter.
 
På det andre kortet har jeg valgt å klippe ut motivet og feste til kortet med 3d puter fra Scrapbook Adhesives. Rammen bak er stanset ut med en die fra Marianne Design. Teksten er et stempel fra Kort&Godt og den er stanset ut med en tilhørende die. Pyntet med hvite liljer, samt halvperler fra Staz.
 
Produkter fra Papicolor, Studio Light, Folia og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
Ha en fin dag!

mandag 21. juni 2021

Art Journal - Belive in something absurd

Jeg elsker min Art Journal som er en Sakura Sketch NoteBook. I tillegg er det gøy at alt er lov når det gjelder Art Journal. Denne gangen har jeg lekt meg med ulike farger og tykkelser av Posca-tusjer. Disse tusjene dekker godt på de sorte sidene og danner dette litt absurde farge-spekteret, som passer godt sammen med teksten på siden. Produkter fra Posca og Sakura distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

søndag 20. juni 2021

Produkt-tips

  Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 


Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:

Katrine:
Et produkt jeg har brukt fast over flere år er bølgepapp. Her kan gjenbruk av innpakking av knuselige gaver komme til nytte. Min favoritt er likevel bølgepappen fra Folia. Den er litt mer finrillet, og så kommer den i mange farger! Natur og hvit bruker jeg året rundt, og til juleprosjekter sper jeg på med bølgepapp i gull, sølv og grønn. 

Jeg synes dette produktet egner seg til alle typer prosjekter, romantiske like mye som maskuline. Den fungerer også ypperlig til å stanse ut i. Bølgene blir selvfølgelig litt flatere ved utstansing, men det gir likevel en herlig struktur til prosjektet. Under følger et lite bilderas med prosjekter hvor jeg har brukt bølgepapp fra Folia. 
Kristin:

Jeg har veldig lyst til å trekke frem en favoritt som har vært vist frem før. Denne var Elins favoritt i 2019 og at den nå trekkes frem hos meg som en favoritt, er et tydelig tegn på et godt produkt som ikke "går av moten". Jeg er nemlig veldig glad i Marabu sin Art Journal. Den har mange sider og sidene tåler også litt røff behandling. Jeg liker veldig godt størrelsen på den.

Her er eksempler på sider jeg har laget i min Marabu Art Journal.lørdag 19. juni 2021

Bryllupstag

 Hei! I dag har jeg laget et tag med bryllupstema. Det passer jo nå som det går mot lysere tider. Sommeren er jo liksom høytid for bryllup :-)

Utgangspunktet er en tag fra Studio Light - Art by Marlene. Mønsterarkene er også fra Studio Light - Celebrate new beginnings. Motivet er fra et klippeark i samme serie. Ellers har jeg brukt en doily fra Prima under motivet, roser fra Wild orchid crafts, tekstdie fra Kort og Godt og bling og blå blomster fra Papirdesign.  

Jeg har stanset ut die'en to ganger og limt sammen, da blir det litt mer dimensjon og hold i die-cut'en. Tekststripene er fra samme klippeark som motivet. Tråden er fra May Arts.

Baksiden av tag'en med stempel fra Papirdesign. Har stemplet med en lys grå stempelpute som matcher med fargene på mønsterarket.


                                                                

fredag 18. juni 2021

Et par rosa slimline-kort

I dag vil jeg vise et par rosa slimline-kort:

Det første kortet er laget med mønsterark og blomsterdies fra Marianne Design, LR0703 Anja's Hydrangea. 

Blomstene har jeg stanset ut akvarellark fra Fabriano og fargelagt med Pan Pastel.Hullbasen og tekstene er dies fra Papirdesign, PD 2100500 Slimcard sirkler. Det neste kortet har også mønsterark fra Marianne Design, og doilie borden er en die herfra også, LR0701 Petra's floral gate folding. 


Også på dette har jeg brukt de nette, fine tekstene stanset ut med die fra Papirdesign. Button er også fra Papirdesign.


Produkter fra Pan Pastel og Fabriano distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.