søndag 15. mars 2015

Bleiekake i blått med matchende kort

Hei!

I dag vil jeg vise dere en bleiekake med et matchende kort jeg laget i anledning en babyshower for litt siden. Det er ikke så ofte jeg lager bleiekaker, så jeg koser meg desto mer når jeg først lager en. Jeg har bygget opp kaken etter DENNE tutorialen som jeg laget i fjor, men har kjørt en litt annen vri på toppen.

Mønsterarket jeg har brukt rundt bleiene er fra Papirdesign. Jeg er utrolig glad i dette arket, og har et helt lager i papirsamlingen min. Eller la oss si hadde, for på denne bleiekaken brukte jeg ikke mindre enn fire stk av dette arket.


Sparkebuksen og bodyen er møysommelig "brettet" og formet oppover langs kaken, og festet med knappenåler. Også det blå sløyfebåndet hjelper til med å holde klærne på plass. På toppen av kaken har en søt kosekanin tatt plass. Jeg har festet en sikkerhetsnål mellom labbene på den, og slik holder seg seg fast til kaken helt selv.

Baksiden.

En liten flaske med badeskum til babyen står fint av seg selv oppå bleiene, og holdes fint på plass av sløyfebåndet.

Jeg har pyntet litt rundtom på kaken, der jeg følte det trengte noe ekstra, med lekre blomster i hvitt fra I Am Roses. Utrolig søte "buttons" i finér er fra Wycinanka og de grå dottene fra Papirdesign.


Da har vi kommet til kortet, og jeg har valgt å lage det som et posekort. Har brukt samme mønsterark som på kaken, men her har jeg brukt begge sider av det. Motivet har jeg lånt via Pintrest. Det er printet på fotopapir og filt litt langs kantene.

Jeg har holdt pynten noen lunde lik som på kaken for et helhetlig uttrykk. Teksten er satt sammen av to forskjellige chipboards fra Wycinanka. Produkter fra Wycinanka føres av Global Hobby og Kunst.

Håper du fikk litt inspirasjon, uansett hvilket prosjekt du holder på med i dag.
Og har du lyst til å prøve deg på en bleiekake, men trenger litt starthjelp, så er det bare til å ta en titt på tutorialen min.

Katrine

6 kommentarer:

 1. Åhh....har du sett noe så skjønt :D Du og du så flott ! :D
  Utrolig fint altså ! :D Både kake og kort ! :D

  SvarSlett
 2. Så utrolig herlig bleiekake og nydelig kort til.

  SvarSlett
 3. SÅ flott og komplett gave. Likte veldig godt måten du har brukt chipboardstekstene på kortet.

  SvarSlett
 4. Kjempefin kake med medfølgende kort <3 Mange søte små detaljer.

  SvarSlett
 5. Hei, kan du huske hvor du kjøpe kosekaninen? Har mistet en lik og skulle gjerne kjøpt en lik.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Denne bamsen har jeg kjøpt på Ringo og er av merket Molly hvis jeg ikke husker helt feil :-)

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.