tirsdag 5. mai 2015

Utfordring for mai - Palett #9

Så har mai den skjønne milde kommet og det betyr selvfølgelig mer enn flagg og is; ny utfordring :-) 

Utfordringen lyder som følger ; Benytt vår palett #9. Vi har en flott samling fargepaletter her på siden vår, og denne gangen ønsker vi fokus på en av de vårlette palettene.  Hva du lager er opp til deg, men det skal selvfølgelig være papirprosjekter.

Paletten vil kanskje oppfattes forskjellig fra skjerm til skjerm, så her kan vi glede oss til mangfoldet :-)HUSK: tenk muligheter ikke begrensninger :-) Vi gleder oss til å se hva dere tryller frem.

Utfordringen vår har frist 31. mai kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på mai-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


I samarbeid med de gir vi en heldig vinner flotte produkter i Studiolights Chalkboards-serie.
Vinneren kåres av TeamScrappelyst og publiseres i bloggen innen 10. juni.

Her kommer litt inspirasjon fra Team Scrappelyst, og følg med senere i måneden, det vil komme mer :-)

Wenche:
Jeg har laget et kort med ark fra restekassa. Bildet er lånt via Pinterest. Stempelteksten er designet av vår egen Katrine fra Team Scrappelyst, laget med Imagepac Stempelmaskin. Rammen om teksten er stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0318 Petra's rectangle 39990318.


Hege:
Jeg har laget en LO med bilder fra babysvømming. Fargene i palett 9 passet supert til disse bildene, men for at ikke siden skulle bli for "guttete", har jeg tilføyd litt rosa. Mønsterarkene bak bildet kommer fra Studiolight. Tittelen, pila og kamera er chipboard fra Wycinanka. Jeg har også brukt en stensil fra Wycinanka og tegnet "bobler" på bakgrunnen.  Både Studiolight og Wycinanka forhandles via Global Hobby og Kunst i Norge.


Katrine:
Jeg har laget et kort med en papirpose som base, brettet måler det ca 6x5". Lag på lag med mønsterark fra 7 Dots Studio og Papirdesign. Har svertet alle kanter og krøllet arkene litt forsiktig oppover. Motivene er stickers, også disse fra 7 Dots Studio. Bak dem har jeg stemplet med et stort splættestempel fra en av de nye platene fra Papirdesign, PD 14959 Til han. Pyntet med litt perler, blonder og resin-pynt. Chipboard fra Wycinanka.


 Vil også vise innsiden av kortet. En side har et stort skrivefelt, og den andre har jeg pyntet med lekre stempler fra Papirdesign. Jeg har stemplet med splættestempelet bakerst, og oppå der har jeg limt et trykk hvor jeg har brukt to forskjellige stempler. Rammen er fra PD 14960 Til henne, og teksten er fra PD 14923 Du er flott.

Jeg har dekorert en papirpose med chevronmønster, til en konfirmant, eller kanskje ett bursdagsbarn? De stilige arkene i herlig farge er fra en 6x6 paperpad fra Studiolight. Scrapmagasinets "Gratulerer" dies er meget anvendelig, stanser godt og er herved min nye favorittdies.  Jeg har også brukt en annen favorittdies, som er Scribbles and splat fra Tim Holtz, Sizzix. Veldig anvendelig for guttekort! Chipboard stjerner kommer fra wycinanka. Og som alltid, så må jeg ha med litt dotter for pynt. :)  Både Studiolight og Wycinanka forhandles via Global Hobby og Kunst i Norge.3 kommentarer:

 1. Det var en flott fargepalett :D
  Også så fine inspirasjonsbidrag :D

  SvarSlett
 2. Ren lykke når nye utfordringer blir lagt ut :) Utfordringsblogg nr.1 i mine øyne, liker at siden er ren og pen (Lett og finne frem). Flotte artikler, foto og utfordringer. Masse inspirasjon og hente, dere gjør en strålende jobb. God Onsdag!

  SvarSlett
 3. Flott utfordring, likte godt fargepaletten!

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.