torsdag 5. november 2015

Utfordring for november - Moodboard

Denne herlige tiden med lange mørke kvelder innbyr til aktivitet på hobbyrommet, så vi har en ny utfordring til dere:

Vi ønsker å se prosjekter inspirert av dette bilde:


Kanskje blir du inspirert av fargene, stemningen, årstiden, tema eller tingene på bilde? Her er mulighetene mange, og vi gleder oss til å se hva dere lager. Husk å fortelle oss hva du ble inspirert av :)

Med oss på oktober-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.I samarbeid med de gir vi en heldig vinner en flott knappe-premie: 


Utfordringen vår har frist 30. november kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.Ann Kristin:
En lekker moodboard inspirerte meg til å scrappe ett bilde fra en av fjorårets skiturer. Det lekre mønsterarket er fra Papirdesign, det samme er ordet vinter i tre. Ordet har jeg dabbet med litt hvit akrylmousse, så det skal ligne snø. Den samme akrylmoussen har jeg brukt sammen med en sjablong på bakgrunnen. Denne akrylmoussen fra Marabu har blitt min favoritt. Enkel å påføre, flott konsistens og tørker fort. Ellers har jeg pyntet med hjerte chipboard  og en doodling chipboard fra Wycinanka (jeg har klippet i begge) Treavkappet og hjertet er fra Studio Calico. Trestjerne er fra Kort og Godt. Dotter er fra Marianne Design. Moussen, MD og Wycinanka produkter forhandles av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Jeg har laget et julekort inspirert av dette moodboardet. Kjølige toner, snø og nordisk stemning.
Motivet er fra årets nye kolleksjon fra Studiolight <<Winter Memories>>, mens mønsterarket er fra fjorårets <<Scandinavian Winter>>. Jeg har festet det til bakgrunnen over en bit strie, for å fremheve det litt. Pyntet med nydelige utstansede snøfnugg fra Marianne Design (CR 1227) og blomster fra Papirdesign. Sistnevnte har jeg dabbet med Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit. 


Tittelen er stanset ut i hvit mosegummi med en Papirdesign-die. Også denne har jeg dabbet med den hvite acryl moussen.

Ikke alltid jeg pynter så voldsomt på innsiden av kortene jeg lager, men denne gangen ble det litt. Stemplene kommer fra platen <<Deilig er jorden>> fra Staz. Kjempekoselig og anvendelig stempelplate. Stjernene er ferdig utstansede fra Kort&Godt i bark, trærne er stanset ut med Marianne Design (CR 1287).

Et julekort fra meg som inspirasjon denne gangen. Mønsterark og motiv fra Studiolight. Herlig glitrende dotter fra Staz. Disse er virkelig skjønne. "Julehilsen" er stanset ut i grå mosegumme med dies fra Papirdesign. Diesene fra Papirdesign stanser utrolig godt. Den flettede hampen jeg har brukt på tagen inni posekortet, er fra kort og Godt og er blitt en av mine nye jule-favoritter. Hege:
Jeg ble inspirert av stemningen i det nydelige moodboardet til å scrappe en jule-LO. Bildet er tatt på julaften ifjor, like før feiringen skulle starte.  Det lekre bakgrunnsarket jeg har brukt er fra 7 dots Studio sin juleserie "Yuletide". Det samme er tagsene bak bildet og papirdekoren øverst til venstre. Kakeservietten og resten av mønsterarkene er fra Papirdesign sin nye juleserie "Til Ettertanke", det samme er de røde juleordene. Paljettene er fra Global Hobby og Kunst.3 kommentarer:

  1. Nydelig inspirasjons bilde og igjen fin fine bidrag fra både DT'er og de som har levert hit til. Gleder meg til å ta fatt på denne.

    SvarSlett
  2. Så koselig og flott moodboard og for noe herlige inspirasjonsbidrag :D

    SvarSlett
  3. Dette bare må det bli et julekort av.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.