fredag 11. desember 2015

Grublis for desember - nisse

Er dere klare for en ny grublis?

Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med de gir vi vinneren denne søte gaven med Marianne Design stempler og dies:

Stikkordet for denne grublisen er nisse! Kanskje du har en nisseunge å scrappe, eller et besøk hos nissen du vil forevige. Eller rett og slett et nissemotiv på ett prosjekt.
Frist for å delta er 6. januar kl 20.00Ann Kristin:
Til denne oppgaven har jeg valgt å scrappe en PL side fra julen i fjor. Nissene er fra ett mønsterark fra Maja Design. Det ene PL-kortet har jeg dekorert med en lekker stensil fra TH, hvor jeg da har brukt en meget god akrylmousse i grått fra Marabu. Reinsdyret er stanset ut med en memory box dies. Snøkrystallbindersen er fra Maya Road. Marabu akrylmousse forhandles hos Global Hobby og Kunst.En gavepose med nissemotiv ble inspirasjonsbidraget mitt. Mønsterark, motiv og Gledelig jul-dies fra Kort og Godt. I posen ligger det te, sukkerbiter og tesil. En søt liten gave. Jeg har dekorert en papirpose i ekte nisse-stil. Inni posen har jeg gjemt en tesil, et rør med julete og en en kandissukker stang til mottageren. Mønsterarkene er fra Papirdesign. Jeg har også stanset ut god jul i mosegummi, som føres av Global Hobby og Kunst. Ellers har jeg pyntet med en bred perleblonde, tynn hamp, litt roser og en gardenia. Stempel på te-røret et fra Staz.


Hege:
Jeg har laget er julekort med søte små "strikkenisser" fra Studio Light som motiv.  Mønsterpapirene jeg har brukt er fra Papirdesign sin nye juleserie "Til Ettertanke". Snøfnugget og "God Jul" er chipboard fra Wycinanka.  Halvperler, klistremerkehjerte og poststempler fra Staz.


Til å ha inni kortet, har jeg laget en matchende tag.  Samme mønsterark fra Papirdesign som på selve kortet, stempler og hjerte fra Staz. Produkter fra Studio Light, Wycinanka og Staz, forhandles av Global Hobby og Kunst


S

Katrine:
Jeg har laget en gavelapp med et kjempekoselig nissemotiv på. Motivet er fra Lulu Design Art. Juletreet er stanset ut med en dies fra Marianne Design (CR1227). Produkter fra Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst. Teksten er en av de mange fine som Papirdesign har kommet med nå i høst.

Bakpå har jeg brukt herlige Til/fra stempler, også disse fra Papirdesign
4 kommentarer:

 1. Flott oppgave og masse flott inspirasjon ! :)

  SvarSlett
 2. Her var det masse å bli inspirert av.

  SvarSlett
 3. Herlig med en Nisse oppgave :-) Så flotte bidrag dere har laget :-)

  SvarSlett
 4. Så mye lekkert dere har laget :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.