Sider

torsdag 5. oktober 2017

Utfordring for oktober - stjerner

Da var oktober her og det er klart for ny utfordring. 

Utfordringen denne måneden er stjerner. Vi ønsker altså å se prosjekter med stjerner på. Store eller små, mange eller få, det bestemmer du selv.

Utfordringen vår har frist den 31.oktober 2017 og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren Sakura Gelly Roll - Stardust Set,  12stk gelepenner med flott glittereffekt.


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Katrine:
Jeg har laget et dåpskort som inspirasjon til denne utfordringen. Kortet måler 5,5x5,5" og basen er hvit kartong fra Papicolor. Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studiolight, Home&happiness serien. Jeg har stanset ut stjerner i forskjellige størrelser, både av mønsterark og kartong. Teksten er stanset ut i hvit kartong og glittermosegummi i sølv, og limt litt skjevt på hverandre for illusjonen av en skygge. Jeg har også stanset ut noen små hjerter i glittermosegummien med en die fra Kort&Godt, snurreblomstene komme også derfra. Chipboard fra Scrapiniec. Produkter fra Papicolor og Studiolight, samt produkter som mosegummi med og uten glitter, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Jeg har stanset ut stjerner på innsiden også, og stemplet noen fine tekster fra Kort&Godt stempelplate M-270.

Hege:

Jeg har laget et kort med fotball som tema. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og kartong fra Papicolor. Jeg har brukt hvit Acryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen.  Stjernene er stanset ut i svart mosegummi med en dies fra Papirdesign.  Chipboardteksten er fra Wycinanka og pynten fra Scrapiniec.

Papicolor, Marabu og mosegummi forhandles via Global Hobby og Kunst.
Ann Kristin:
Jeg har laget en PL, hvor kortene er laget av mønsterark fra StudioLight! De norske chipboardtekstene er fra Scrapiniec! Jeg har også pyntet med utstansede sommerfugler. Dette er en dies fra Marianne Design. MD og StudioLight forhandles av Global Hobby og Kunst.


Wenche:Konfirmasjonskort med kartong, mønsterark og dies fra Papirdesign.

Enamelstickers fra Marianne Design.
1 kommentar:

  1. Herlig oppgave! og for noen flotte inspirasjonsbidrag....utrolig fine :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.