Sider

onsdag 13. januar 2016

Live Today


I dag vil jeg vise en LO med bruk av Marabou Acryl Mousse og Art Spray. Begge deler forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Som bakgrunnsark har jeg brukt et lekkert ark fra 7Dots Studio i serien Yuletide. Når jeg lager LOer med mousse og sprayer/maling på bakgrunnsarket, pleier jeg først merke av hvor bildene skal være, og deretter påfører jeg mediumene. Jeg bruker spatel for å føre på moussen, og varierer hvor tykke lag jeg har på. Her har jeg brukt mousse i hvit og grå. Sprayene jeg har brukt er i fargene grå og Caribbean blue.


På denne LOen ville jeg ha litt streker bak bildene, og jeg har derfor streket opp med en penn i 0,8 mm med linjal en ramme der bildene skal være, samt noen streker nede i et hjørne. Deretter har jeg drodlet litt tilfeldig over strekene. Bakgrunnen er da klar for bilder og pynt.


Slik ble den ferdige LOen. Når jeg har mye detaljer på bakgrunnen, pleier jeg ofte holde clusteren litt enklere, for at LOen ikke skal drukne. På denne LOen ønsket jeg i tillegg å la det lekre bakgrunnsarket få komme godt frem, og jeg brukte derfor lite ark og pynt i tillegg. Jeg har brukt ei lita stripe av et ark fra Studio light bak bildet, for å hente opp fargetonene i spray og blomst. Ellers er LOen pyntet med Tag, tekststriper og klistremerker fra 7Dots, samt blomster og halvperler fra Papirdesign.

Detaljer:
Det siste bildet er veldig mørkt, men tatt uten noen form for blitz eller lys, for å få frem den lekre strukturen acrylmoussen gir. Moussen kommer i tube, noe som er veldig praktisk med tanke på at den holder seg "fersk". Den har en litt "sandkornete" struktur, noe som gir ekstra fint spill i overflatestrukturen.


8 kommentarer:

 1. Lekkert ! Takk for inspirasjon !

  SvarSlett
 2. Kuuuuul LO ! :D
  Digger farger og stil og alt :D

  SvarSlett
 3. Nydelig lo :-) Herlig farge kombo

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott LO og så moro å se hvordan du jobbet underveis!

  SvarSlett
 5. Kjempe herlege fargar :-) Den moussen ser gøy ut :-)

  SvarSlett
 6. Herlig Lo og takk for supre tips.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.