Sider

tirsdag 5. januar 2016

Utfordring for januar - Glitter

Julen er lagt bak oss, det har blitt nytt år og vi i Scrappelyst håper alle får et kreativt 2016. Vi starter året med en glitrende utfordring. Vi vil nemlig se noe som glitrer denne gangen. Det kan være glitterspray, bling, shimmer eller liknende. Bruk fantasien og la januar bli en glitrende måned.

Med oss på januar-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.
Sammen med dem gir vi vinneren en gavepakke med glitrende enamelstickers og glitrende washitape:


Utfordringen vår har frist 31. januar kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Kristin:
Jeg har laget et posekort med glitter på bakgrunnen og langs kantene på kortet. På kortet har jeg brukt netting-blader fra Kort og Godt, motiv fra Studiolight og dies fra Sizzix. Teksten på tagen er et selv-laget stempel laget med Imagepac Stampmaker. Studiolight, Sizzix og Stampmaker forhandles av Global Hobby og Kunst.

 
Jeg har laget en LO med lekre ark og kakeserviett fra Papirdesign, og Paljetter som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. I tillegg til paljettene, er det glitter på blomster og diecut, samt et glitterhjerte fra Staz. "God Jul" er stanset ut med dies fra Papirdesign, i hvit mosegummi. Mosegummi og Staz forhandles også gjennom Global Hobby og Kunst. Blonden kommer fra Kort og Godt.


Kristine:
Denne gangen har jeg laget en LO med lekre papirer fra Studio Light. Det er ark fra litt forskjellige serier, blant annet My botanic garden, og Basis. Det er Global Hobby og Kunst som er forhandler av disse lekre papirer ♥ Til å pynte med har jeg brukt litt glitter pynt i form av stickers og hjerte-dotter, blomster, osteklut, og dotter som jeg har brukt som senter i noen av blomstene. På bakgrunnen min har jeg brukt acryl mousse fra Marabu som Global Hobby og Kunst fører.  


Jeg har laget noen små gaveposer i vinterstil. Mønsterark fra restekassa egnet seg fint her. Jeg har brukt rester av mønsterark og motiver fra Studiolight. Pyntet med halve kongler, som har fått snøeffekt med hvit acryl mousse. Snøkrystallene er stanset i mosegummi og har fått en runde med stickles glitter. Halvperler er fra Marianne Design og de små ordene produseres av Papirdesign. Det samme gjør kakeserviettene.

Produkter fra Studiolight og Marianne Design, samt mosegummi og mousse føres via Global Hobby og Kunst. Oversikt over forhandlere som selger ut fra Global finner du HER.


3 kommentarer:

  1. Flott oppgave og superfine inspirasjonsbidrag :D

    SvarSlett
  2. Fun challenge. Yummy prize. Hugz

    SvarSlett
  3. Eg må jo prøve meg på januarutfordringen også, sjølv om eg vann desemberutfordringen :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.