Sider

fredag 30. juni 2017

Posekort til herre

Hei! I dag vil jeg vise frem to posekort til herre. Begge er laget med tøffe motiver fra Kristie Art Design, fra motivsamlingene Vintage Steampunk og Steampunk Collage.


Det første kortet er laget av en stor papirpose brettet i tre. Jeg har kledd den med mønsterark fra Studiolight og dratt svart gesso fra Marabu utover her og der med en spattel. 

Under motivet har jeg bygget opp med strie, bølgepapp, tags og flere biter med mønsterark. Pyntet med chipboard stjerner og tekst fra Wycinanka, filmstripe fra Tim Holtz og noen skruebrads.

Delvis åpnet. Tar igjen detaljene fra fremsiden også her på innsiden.

Slik ser kortet ut helt utbrettet. Jeg har brukt et ganske dust/nøytralt mønsterark her på innsiden så jeg trenger ikke kutte til noe ekstra for skrivefelt.

Det andre kortet er laget med en lang og smal papirpose, og denne har jeg valgt å holde flat med en tag oppi til skrivefelt. Mønsterark fra Studiolight også på denne, samt lag med bølgepapp, strie og tags.

Også her har jeg brukt sort gesso, både på bakgrunn og langs kanter. Papirsugerøret kommer fra Kort&Godt.

Stjernene er stanset ut i sort kartong av merket Papicolor med en die fra Papirdesign. "Gratulerer" og også en Papirdesign die. 

Strie og produkter fra Marabu, Studiolight og Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper dere får en strålende dag!

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.