Sider

tirsdag 24. juli 2018

Mixed media tag

God dag!
I dag vil jeg vise frem en mixed media tag hvor jeg hovedsaklig har brukt Royal Talens Van Gogh akvareller og Marabu Mixed Media hvit gesso.

Jeg har benyttet meg av en ferdigkjøpt tag som base. Det første jeg gjorde var å lime fast noen små papirrester, samt en bit Folia bølgepapp og en chipboardrest, på bakgrunnen. Jeg malte en 2-3 strøk med gessoen for å få en jevn og godt overflate. Jeg blandet hvit, lys brun og oransje akvarellmaling i en palett for å oppnå den fargen jeg ønsket. Deretter var det bare å male i vei på tagen. Jeg har prøvd å få til en litt gradert farge, fra mørkt oppe til venstre og litt lysere nedover. Sakura KOI vannpensel er et supert penselvalg og gjør det mye mer lettvint å få til den graderte fargen da man bare kniper på den for litt mer vann der det trengs.


Langs venstre side av tagen har jeg strøket et tynt lag av sort akvarellmaling, langs den høyre siden litt hvit gesso - det hjelper å "ramme inn" tagen litt synes jeg.
Når malingen var ferdig tørket limte jeg lag på lag med blonde fra Kort&Godt, tyll, chipboard og hamp før jeg begynte pyntingen. Hovedmotivet på tagen her er en lekker sommerfugl fra Allegra Digital, Digital Collage Sheet Butterflies. Jeg har limt fast en liten nøkkel-charm i midten på den for å gjøre den enda litt mer spennende.

Teksten er klistremerker fra Tim Holtz.

Alle blomstene er fra I Am Roses, sorte pyntebær fra Kort&Godt. Alt har fått hvit gesso på seg her og der. De hvite bladgrenene er stanset ut med en Sizzix die i kartong fra Papicolor og jeg har bøyd/brettet dem litt for å gi dem litt mer liv.


Produkter fra Royal Talens Van Gogh, Marabu, Folia, Sakura, Sizzix og Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en strålende dag!

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.