Sider

lørdag 5. januar 2019

Utfordring for januar - Det du liker best

Nytt år nye muligheter sies det. Vi starter 2019 med følgende utfordring: Lag noe av det du liker aller best å pusle med ved pulten. Ta for eksempel utgangspunkt i din favorittstil, eller favoritt-teknikk. Fint om du skriver noen ord om hvorfor du liker å jobbe med akkurat dette, sammen med at du poster bidraget ditt.


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.januar 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren flott verktøy fra Sizzix:  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Katrine:
Det er vanskelig å peke ut en bestemt favorittstil da jeg liker å utforske flere stiler og gjerne også blande dem.  Kortet jeg har laget til denne utfordringen representerer vel gjerne en blanding av flere favorittstiler - mixed media, lag på lag, rustikt - alle ting jeg digger når jeg skal lage herrekort!

Basen for dette kortet er en konvolutt med snurrelukking bak. Alle mønsterarkene, samt motivet, er fra Studio Light - Industrial 2.0. Jeg har revet og rufset dem alle langs kantene, og langs kanten på bakgrunnsarket har jeg også drodlet med Sakura Pigma Micron penn i sort. På bakgrunnsarket har jeg limt fast litt strie, plastnetting og washitape før resten av arkene ble festet på.

Mellom motivet og mønsterarkene har jeg brukt litt bølgepapp fra Folia - denne er fast inventar på nesten alle herrekort jeg lager. Den gule snoren er vokset bomullstråd fra Kort&Godt. Jeg elsker å bruke akrylmaling på herrekort, her har jeg brukt fargene Gold Ochre og Azo Yellow Medium fra Amsterdam. Jeg har også splættet med sort spray fra Marabu Mixed Media.

Ung&sprek er stanset ut i sort Folia mosgummi med en die fra Kort&Godt. De andre tekstene er klistremerker fra Papirdesign. Øvrig pynt er puffy stjerner og noen binders.

Wenche:
Det jeg koser meg aller mest med å lage for tiden, og dermed er min favoritt for øyeblikket er gaveposer.Jeg har brukt en gavepose i svart papir, som jeg har gjort litt mykere i uttrykket ved å male litt sporadisk med hvit gesso og splatte med Tipex.

Hjerte-mønsteret i bunnen er stanset ut i hvit Folia bølgepapp med die  fra Sizzix.

Teksten i sirkelen er et digitalt motiv fra I love digi Designs. Under denne sirkelen hat jeg lagt en kaffefarget blondeserviett.Blomstene er fra blant andre I am Roses.

Tekststripen med "til jubilanten" har jeg printet ut, og "husk de små øyeblikk" er sticker fra Papirdesign.

Den skjønne harepusen er fra I love digi Designs.Produkter fra Folia og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett bursdagskort til mamma! I kjent AK kort-stil, sånn jeg liker det aller best. Lag på lag med lekre mønsterark fra Papirdesign. Flott tekst dies, doily dies, hjerte dies og klistremerke tekst er derfra også! Motivet er fra StudioLight!


Hege:

Jeg har laget en layout til denne utfordringen. Det er egentlig det jeg koser meg aller mest med å lage, selv om det de siste årene har blitt laget flere kort og andre prosjekter enn layouts. Kanskje 2019 er året for mer layouts?
Stilmessig liker jeg forholdsvis enkle sider hvor bilde(r) og historien bak kommer i fokus, samtidig som pynt og detaljer matcher temaet.

På denne siden har jeg brukt mønsterark og papirpynt fra Studio Light - Winter days og Studio Light Ultimate Scrap Collection. Jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Paste - gull på bakgrunnen.  Button, krystaller og klistremerkeord er fra Papirdesign. Teksten er skrevet med svart Sakura Pigma Micron PN og "sømmen" rundt tagen er laget med hvit Sakura gelly roll 05. Jeg har knyttet grå vokset bomullstråd fra Kort og Godt i hullet på tagen.

Det store snøfnugget er grunnet med Marabu Mixed Media Acryl Gesso - hvit før det er embosset. All småpynt er limt med Cosmic Shimmer - Specialist Acrylic Glue og 3L Dodz.

Produkter fra Studio Light, Marabu, Sakura, Cosmic Shimmer og 3L distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


2 kommentarer:

 1. Flott oppgave og utrolig flotte inspirasjonsbidrag! :)

  SvarSlett
 2. Magnifiques créations de la DT pour ce nouveau challenge auquel je participe avec plaisir.
  Bonne et heureuse année 2019 à toutes et tous.
  Joie, Santé et Bonheur...
  Bises.
  MaryannG

  Beautiful creations of the DT for this new challenge which I participate with pleasure.
  Happy New Year 2019 to all.
  Joy, Health and Happiness ...
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.