Sider

lørdag 11. mai 2019

Grublis for mai - sommerfugler

I grublisen denne måneden vil vi se sommerfugler på prosjektet ditt. Du velger selv om det er en eller flere.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.juni 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign.Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien: Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har laget et kort med små sommerfugler på, som pynt. Bakgrunnen er laget selv med ulike typer Marabu MousseCosmic Shimmer Sparkle PasteCosmic Shimmer Pixie Powder og blekk. Teksten er stickers fra Papirdesign.

Kortet er pyntet med ulike blomster som matcher i fargene. Sommerfuglene er stanset ut av papir fra Studiolight.


Kortet jeg har er laget til inspirasjon er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong.Alle mønsterarkene er fra StudioLight og motivet er fra by Digital Paper.

Doilien bak motivet, samt sommerfuglen er stanset ut med dies fra StudioLight, Memories of Summer 84 og Beautiful Flowers 01.

Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign, PD 19464 Kjære konfirmant 5.


Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ann Kristin:
Jeg har laget en albumside med egenlaget bakgrunn! Her har jeg brukt sprayer og akrylmousse fra Marabu. Jeg har brukt kartong fra Papicolor og bølgepapp fra Folia. Dette er produkter som distribueres av Global Hobby og Kunst.Elin:
Jeg kjører på med litt mixed media insirasjon i månedens grublis-utfordring. Jeg har pyntet opp en prima tag som har ligget på vent her, aldri blitt fornøyd rett og slett. Så da grunnet jeg den på nytt med hvit Amsterdam Gesso, før jeg lekte meg med Van Gogh akvareller i rødt og sort. For å skape struktur i taggen har jeg limt på osteklut og chipboard-rester før grunning. Jeg har surret på sort hamp (som jeg har farget selv med Marabu Mixed Media Art Spray), satt på tekst-strimler fra TH, og så klart sommerfugler til dekor :)


Linda:
Jeg har laget en layout med ark med mange duse farger på. Sommerfuglene er klippet ut av et mønsterark, og limt på. For å få litt 3D-effekt, er det 3D-puter under vingene.

Katrine:
Jeg har laget et kort med små sommerfugler i chipboard som pynt.
Bakgrunnen har jeg laget selv ved å lime på klestags osv og male over med gesso og deretter tilføre farge med Van Gogh akvareller. De sorte splattene er Marabu Art Spray, og drodlekanten rundt er Sakura gelly roll penn.

Motivet er fra byDigitalPaper fra en samling som heter Old Cameras. Den store teksten er et klistremerke og de små tekstene er satt sammen av forskjellige Kort&Godt stempler. Bladene er stanset ut med Sizzix dies og blomsterne kommer alle fra I Am Roses. Halvperler fra Staz.


2 kommentarer:

 1. Flott oppgave og flotte inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Merci à la DT pour cette belle inspiration.
  C'est toujours un plaisir que de participer à vos défis.
  Bises.
  MaryannG

  Takk til DT for denne vakre inspirasjonen.
  Det er alltid en glede å delta i dine utfordringer.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.