Sider

mandag 27. mai 2019

Må en layout ha en tittel?

Dersom du spurte meg for et år eller to siden, ville jeg kanskje sagt ja. Men nå som jeg begynner å bli komfortabel med scrapbookingen, vil jeg svare NEI. For man må jo ingenting? 
Derfor har jeg laget en layout med meg og mini uten hovedtekst, men med flere små budskap:


Som dere ser av stripene, ble dette en bølge-LO :p Jeg grunnet med Amsterdam Transparent Gesso, men var litt utålmodig og brukte varmepistolen. Da har mine LOer lett for å krølle seg dessverre. 
Hadde så lyst til å bruke slik grønn-turkis farge som blomstene har, på bakgrunnen også. Så da måtte jeg blande selv. Amsterdam Akryl er genialt sånn sett; man kan kjøpe de i små 20ml tuber, i sett eller single, og mangler man en farge ja så blander man. MEN om man da i tillegg har en liten mengde Marabu Mixed Media Art Sprayer (slik som meg), så hvorfor ikke blande en spray og en maling?

Amsterdam Akryl Titanium White + Marabu Mixed Media Art Spray Aquamarine = Nydelig turkisgrønn paste ;)
(Et lite tips: Har du rester av dine blandinger, bruk de på noe annet: I en Art Journal, på et lerret, på en kortbase eller kanskje en ny LO?).


Fargen har jeg brukt på bakgrunn med stensil, men også på rammen med svamp. Den var i utgangpunktet mørk brun. Jeg har også stemplet litt med tekststempel og dotter.

Jeg har brukt tekststrimler fra 7 dots studio, for å fortelle min story og mine følelser i bildet. Jeg har også finklippet noen roser og blader som jeg har limt på bak blomster og ramme, kjekt for å skape litt dimensjon i LO'en.

Produkter fra Marabu og Amsterdam forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk ut hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler ;)

https://elinshobbykrok.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Nei, det må den ikke. Jeg har laget flere uten tittel :)
    Fy søren så nydelig denne var. Rålekker :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.