Sider

torsdag 16. mai 2019

Skråskjært brettekort

Heisann!
For litt siden delte Wenche en mal på skråskjært brettekort med oss, du kan finne den HER.
Det som er så kjekt med denne malen er at du veldig enkelt kan tilpasse og lage den størrelsen på kortet som du selv ønsker. Vi er flere som har kastet oss rundt og laget våre versjoner av dette kortet.

Katrine:
Jeg har laget noen små kort som måler 4"x4" sammenbrettet. Basen for kortene er hvit kraft kartong fra Papicolor. Alle mønsterarkene er fra en Studio Light blokk i a6 størrelse (PPSL116).
Kortene er pyntet med masse herlig papirpynt fra Studio Light - Create Happiness, enamel stjerner og dotter fra Marianne Design, kakeserviett, stjerne stanset ut med Sizzix die og små tekststriper fra Tim Holtz.


Innsidene har jeg holdt relativt enkle og kun pyntet på en av flappene. 
Med unntak av Tim Holtz tekstene og kakeservietten distribueres alle produktene jeg har brukt av Global Hobby og Kunst.
 
Linda:
Jeg lagde to kort i str 5,5 x 5,5 tommer. Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base. Ettersom skråen man kutter blir for lang til kuttebrettet, har jeg brukt Sizzix Multitool for kutte kartongen, og brukt linjal for å holde en rett linje.


Jeg har brukt 6x6 Paperpads fra Studiolight til kortene. Dies kommer fra bl.a Studiolight og Papirdesign. På begge kortene har jeg valgt å bruke litt lag på lag med diecuts.Innsidene er pyntet helt enkelt. Konfirmantkortet har fått en pengelomme med die fra Studiolight essentials, og det rosa kortet har fått en tekst på innsiden.


Elin:
Jeg måtte så klart ta utfordringen jeg også, og mine kort ble i str 6X6".
Jeg kuttet de ut i lilla kartong og valgte å dekorere de totalt ulikt:


Det første kortet i fargespreke farger fra Studio Lights Create Hapiness kolleksjon. Motiv på både innside og utside er også produsert av Studio Light, og kommer fra en 3D Die Cut Blokk med navnet Handlettering nr.64. Et produkt som har blitt brukt masse hos meg i det siste. SÅ mange flotte motiver, dekor-elementer, mønsterarkdeler +++


Pyntet med blomster fra I Am Roses, litt hamp, noen sorte dots fra Papirdesign og noen sorte blader. Innsiden er enkelt med god skriveplass, og et par tekststrimler fra samme 3D blokk.Kort nr to ble i den mer romantiske søte stilen, med mønsterark fra Papirdesign. Jeg har også stanset ut "klem til deg" med dies fra Papirdesign, og det samme gjelder rammen bak motivet. Motivet i seg selv er fra Studio Light og blomstene fra I Am Roses. Bladene er stanset ut i lilla kartong og lilla glitterark fra Best Creations.


Innsiden er enkel med et dekorativt og vakkert stempeltrykk, også dette fra Papirdesign.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.