Sider

fredag 5. februar 2021

Utfordring for februar - dies/puncher/mønstersaks

 Utfordringen denne måneden er veldig åpen. Vi vil se bruk av dies, puncher og eller mønstersaks. Det er bare å slå seg løs.


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 28.februar 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte diesen fra Studio Light
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Wenche: 

Dette konfirmasjonskortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra et dypdykk i restekassen. 

Tekstklistremerkene er fra Papirdesign

Mitt  bidrag til dies-utfordringen er sløyfa på dette kortet. Den har jeg stanset ut med die fra Marianne Design i svart kartong fra Papicolor. 

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Katrine:
Jeg har laget et bursdagskort i str. 4x8 inches. Basen er brettet av Papicolor kartong, og alle mønsterarkene er fra Papirdesign. Motivet er fra by Digital Paper.

Jeg har brukt dies fra Sizzix og Creative Expressions. Pyntet med halvperler fra Staz, blomster fra I Am Roses og Prima, chipboardtekst fra Scrapiniec og klistremerketekst fra Papirdesign.


Hege:

Jeg har laget et kort i størrelse 5 x 6 inch. Kortet er brettet av hvit kraftkartong fra Papicolor. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.  Jeg har bygget opp bak motivet med mønsterark, bølgepapp fra Folia, Sizoband og kakeserviett. Motivet er fra et Studio Light klippeark. 

Teksten er stanset ut i svart mosegummi med en dies fra Papirdesign. Jeg har pyntet med halvperler fra Papirdesign og en diecut. 


På insiden av kortet har jeg stemplet med et stempel fra Papirdesign.


På motsatt side har jeg pyntet med diecuts og halvperler. Produkter fra FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.