Sider

onsdag 28. april 2021

Hvis eg ser ein liten fuggel - Art Journal

 God morgen.

Jeg vil dele en side fra min Art Journal i dag. Jeg er fortsatt forholdsvis ny når det kommer til "art journaling", men jeg ser at det er ingenting jeg koser meg mer med å lage enn disse sidene. Det er nesten som terapi i en ellers travel hverdag. Tittelen er hentet fra en sang av Vamp. 

Produkter jeg har brukt til å lage denne siden:Fremgangsmåte:

Først grunnet jeg hele siden med klar gesso og limte en bit av et mønsterark fra Studio Light øverst. Etterpå la jeg små klatter med akrylmaling i ulike blå/turkistoner på siden som jeg dro utover med Ranger Craft Squeege (et gammelt visakort kan også benyttes). Når blåtonene var tørket, gjorde jeg det samme med hvit gesso på deler av siden. 

Neste steg var å finne frem ulike stensiler. Jeg brukte først en stensil sammen med gul distress ink og så en stensil sammen med hvit Akryl Paste for å skape struktur. En tredje stensil ble brukt for å lage den svarte greina som fuglen sitter på. 

Jeg limte på motivet og klistremerkene med Collage Kleber. Deretter stemplet jeg med hønsenettingstempelet og splattet litt med svart spray

Teksten stemplet jeg på det tynne hvite laget av en serviett og limte på med Collage Kleber. Til slutt brukte jeg Sakura Gelly Roll og Sakura Pigma Micron til å tegne inn litt detaljer.

Det var veldig gøy å lage denne siden, og jeg liker fargespillet i malingen godt.   

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Studio Light og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

Kreativ hilsen Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.