Sider

fredag 27. august 2021

You belong amongst the flowers - Art journal

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele en art journal side med dere. Denne har jeg laget i Dylusions 8x8 boken min.
 
Bakgrunnen er laget med Amsterdam akryl og påført med brayer, og er egentlig bare restene fra når jeg har arbeidet med gel plate. Det er helt supert å rulle av overflødig maling i art journalen, så har man et flott utgangspunkt når man skal i gang med en side. For å gi bakgrunnen det lille ekstra påførte jeg hvit Amsterdam akryl med en svamp gjennom en lekker stensil fra Studio Light. Denne stensilen har fått bein å gå på her siste tiden, absolutt en ny favoritt!
 
  Blader, blomster og jenten er alle papirelementer fra Studio Light - Art by Marlene, og er festet med Amsterdam gel medium. Jeg har også brukt noen rub-ons blader fra Studio Light. Det var overraskende enkelt og moro å bruke rub-ons til art journaling. Jeg skrapte den over på siden på vanlig vis og la et beskyttende lag med gel medium over etterpå.
 
Jeg har brukt en Stabilo all blyant sammen med Sakura KOI vannpensel for å skyggelegge rundt elementene. Jeg har også brukt Posca Paint Markers for å drodle og legge til litt ekstra detaljer.
 
Ordet Blossom er også en rub-on, mens tekststripen er klistremerke fra Studio Light - Art by Marlene.
 
Produkter fra Amsterdam, Studio Light, Sakura og Posca distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
Ha en super dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.