Sider

tirsdag 5. oktober 2021

Utfordring for oktober - Utfordre deg selv

I utfordringen denne måneden ønsker vi at du rett og slett skal utfordre deg selv. Lag f.eks noe du lenge har planlagt å teste, bruk farger du vanligvis ikke bruker, teknikk du vil teste eller produkt du har spart lenge på. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisser, Kort Skisser, farge paletter og / eller tutorials.


Utfordringen/ vår har frist den 31.oktober 2021 kl 20.00 og reglene for deltagelse finner du her.

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst.


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte adventskalenderen fra Studio Light. Snakk om å kunne ha noe å glede seg til i desember:


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Etter litt rydding på papirpulten fant jeg igjen noen skatter jeg utfordret meg selv til å bruke. Blant annet nøkler fra Prima Marketing, og en stempeltekst jeg trykte opp en gang jeg var på treff. Vet dessverre ikke produsenten av dette. 

Skattene har jeg montert på en papirpose slik at jeg har laget et posekort. 

Mønsterarket jeg har brukt er fra Studio Light. Matten under har jeg fått av ei venninne. Dette er en ferdig laserkuttet doilie/matte.  
Katrine:
Jeg har utfordret meg selv til å lage en layout med kjempestort bilde. Fordi jeg ikke ønsket å ta bort for mye fokus fra bildet har jeg holdt pynten veldig enkel og i kun to klynger. 
Jeg har brukt kraft kartong fra Papicolor i natur og hvit, samt et blåstripete mønsterark fra Papirdesign. Pyntet med papirpynt, enamel dots og puffy stickers fra Pinkfresh.

Hege:

Jeg fikk bestilling på et konfirmantkort i grønnfarger, gjerne med rosa detaljer. Kortet skulle være "jentete", men ikke for sukkersøtt. Det ble utfordringen min...

Kortet jeg har laget er brettet i hvit kartong fra Papicolor. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og Studio Light. Teksten er stanset ut med dies fra Kort og Godt. Bladranken er fra en fra en utklippsblokk fra Studio Light og blomstene er en god blanding fra forskjellige produsenter  

Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.