lørdag 5. november 2016

Utfordring for november - tekst i fokus

Da var det plutselig blitt november og denne gangen har vi lyst til å sette tekst i fokus. Dette er dermed oppgaven får denne gangen, vi vil se tekst i fokus. Hvordan du løser og tolker oppgaver velger du selv, men tekst er altså viktig her. 


Utfordringen vår har frist 30. november kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.


Med oss på november-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.



Sammen med dem gir vi vinneren 5 pakker flotte rubons fra Staz:



Jeg har valgt å lage et kort som har tekst i fokus. På kortet har jeg brukt mønsterark fra Studiolight som bakgrunn. På kantene har jeg brukt en bord-die fra Tim Holtz/Sizzix. Begge deler forhandles av Global Hobby og Kunst. Teksten er et stempel fra Kort og Godt. Die cutsen rundt teksten er fra Scrapiniec.





Linda:

 Jeg har laget en LO med mye tekst. På bakgrunnsarket har jeg brukt litt Art Spray fra Marabu i fargen Carribean blue. Ellers har jeg brukt ark fra Papirdesign langs kantene. Marabu forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.


Jeg har prøvd meg på en PL side, fra største jentas første skoledag. PL kortene har mange ord og mye tekst i seg selv, så litt fargerike dotter fra blant annet Papirdesign ble min pynt her. Jeg valgte farger fra bildene, for å fremheve de litt.



Kristine
Her er jeg i juleprosjekt modus om dagene, så denne gangen har jeg laget et julekort og tilhørende gavetager. Både kortet og tagene er laget med nydelige papirer fra den nye serien "Gledelig Jul" fra Papirdesign ♥ En stor favoritt her i huset! Motivet mitt er et Papirdesign stempel som jeg har embosset og stanset ut med en ny ramme dies som også er fra Papirdesign. Til pynt har jeg brukt blomster fra Papirdesign og Charms fra Din fantasi som Global hobby og kunst er forhandler for.
 Tagene har jeg laget av kartong fra Papicolor som Global Hobby og Kunst er forhandler for og mønsterark fra Papirdesign. . Som pynt har jeg stanset ut et tre i bølgepapp med dies fra Papirdesign. Treet har jeg malt hvit og tatt falsk snø på. Før jeg pyntet med stjerne og tekst klistremerker fra Papirdesign. Den andre tagen er pyntet med chipboard fra Wycinanka.

3 kommentarer:

 1. Flott oppgave! :)
  Må tenke litt..... :)

  SvarSlett
 2. Fun theme. Lovely inspiration from the DT. Hugz

  SvarSlett
 3. Forresten....utrolig fine inspirasjonsbidrag....du og du....knallfine altså :)
  ...og Scratch....den håndskriften din.....sååå herlig da :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.