fredag 30. januar 2015

Dåpskort

I dag vil jeg vise frem to dåpskort. Det er så koselig å lage slike kort synes jeg, spesielt når man har en bestemt mottaker i tankene - i dette tilfellet min skjønne nevø.

Det første koret er laget på en kraftfarget papirpose. Her har jeg brukt mønsterark fra restekassen i gråbrune toner. Motivet er et digi-stempel fra Sugar Nellie. Jeg har brukt embossing paste sammen med en stjernesjablong på bakgrunnen, samt klint litt gesso her og der.


Et lite hint av blått ville jeg også ha med, og valget falt på en søt sløyfe fra The Hobby House og halvperler fra Staz. Sistnevnte føres av Global Hobby og Kunst.Det andre kortet jeg vil vise er også et posekort, men her har jeg brukt en hvit pose. Mønsterarkene her er fra Studio Light, som også føres av Global Hobby og Kunst. Teksten er printet ut på vanlig kopipapir og surret noen runder rundt "sølvskjeen". Pyntet med hvite stjerner i bark fra Kort&Godt, og halvperler fra Papirdesign.


7 kommentarer:

 1. Klarer ikke seg meg ferdig på disse kortene, de er bare så fantastisk nydelige. Herlige motiver og pynten understreker temaet. Lekkert.

  SvarSlett
 2. Hei
  Disse var skikkelig fine. Herlig fargesammensetning og flotte detaljer...
  Ha en fin dag.
  Gunn***

  SvarSlett
 3. Lekre babykort! Likte kombinasjonen røft og søtt :)

  SvarSlett
 4. To nydelige kort, flott sammensatt <3

  SvarSlett
 5. Det var to kjempeflotte kort!
  Likte fargene og mange flotte detaljer

  SvarSlett
 6. Så nydelige kort! Det stemplet med babyen var veldig skjønt :) Flott pynta var de begge to :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.