Om oss

Scrappelyst er en utfordringsblogg der lysten til å være kreativ, lysten til å kose seg med hobbyen sin og lysten til å skape står i fokus. Vi håper å komme med utfordringer som gir deg lyst til å sette deg ned med papir og lim.

Bloggen ble startet opp våren 2014, og drives av Wenche og Kristin. DesignTeamet på Scrappelyst er satt nøye sammen for å gi bloggen en allsidighet og ikke minst for å kunne skape scrappelyst for alle som leser den. Vi er stolte av å ha et så flott og dyktig DT i bloggen vår, og vi håper dere vil finne masse inspirasjon her hos oss.

Du finne oss også på Facebook og på Instagram @scrappelyst.

Du kan kontakte oss på epost: scrappelyst@gmail.com

Vi som arbeider i kulissene med å skape litt inspirasjon og liv er;


Jeg heter Heidi, har to barn og bor i utkantstrøk på østlandet. I en hektisk hverdag er det godt å sette seg ned med en avslappende hobby innimellom. Jeg er også med på designteamet til Copic Marker Norge og liker å svinge tusjene støtt og stadig. Selv om mange av mine kort har fargelagte motiv, lager jeg en del også kort uten. Prøver hele tiden å bli litt flinkere til å bruke av bunken med restepapir, det er et evigvarende prosjekt, tror jeg! Har tidligere vært med i designteamene til Papirdesign, Hobbykunst Norge og North Star Design.
Heidi

Jeg heter Katrine og holder til like utenfor Bergen. Har drevet aktivt med scrapping siden ca. 2010. Jeg liker å lage alt fra layouts til kort, project life og et og annet altered prosjekt. Å teste nye produkter og stiler gir meg masse energi, glede og scrappelyst!
Har tidligere vært med i TeamScrapping.
Katrine (Katrine har ikke personlig blogg, derfor ingen link her ;-)) 
Jeg heter Linda og bor på sørlandet med fire barn og en katt. Jeg har scrappet siden 2007 og det er et kjært avbrekk i en hektisk hverdag. For det meste lager jeg layouts og kort, men lager litt andre prosjekter innimellom. Jeg scrapper i flere forskjellige stiler, og liker å prøve nye ting. Jeg har tidligere vært med i design teamene til Kreativ ScrappingPapirdesign, Scrapiniec, TeamScrapping, Wycinanka og Scrapperiket.
Linda

Jeg heter Hege og kommer fra Karmøy. Jeg oppdaget scrapbooking i 2005, og siden den gang har det blitt mange hyllemeter med album. Jeg startet med å lage kun layouts, men etter hvert har jeg blitt glad i å lage både kort, PL og Art Journals også. Jeg liker å prøve ut nye produkter og teknikker, og stilen min varierer etter tema og humør. Jeg har tidligere vært med i designteamene til Papirdesign, TeamScrapping, Scrappekjelleren og Project life i Norge.
Hege

Kristin heter jeg og har drevet med all form for papirhobby siden 2004. Jeg er allsidig og synes sjarmen er at papirhobby byr på massevis av muligheter. Jeg er opptatt av at det jeg driver med skal være gøy og inspirerende. Jeg er stadig på jakt etter nye teknikker eller produkter. Jeg har tidligere vært TeamScrapping på scrapping.no, på Hjertelaget hos Papir i hjertet og på DT hos Kreativ Hobby.
Kristin
Jeg heter Wenche og har kortlaging som stor lidenskap. Jeg leter fremdeles og for alltid etter min stil, og koser meg i jakten; elsker å teste nye ting. Med kranglete helse som har satt en stopper for 100%jobb, har jeg en liten stilling innen regnskap, og i tillegg er jeg min egen sjef i et enkeltmannsforetak hvor jeg selger ting jeg lager: WJensenDesign.  
Jeg er med i DT for Marianne Designs Design Team World og Papirdesign.
2 kommentarer:

  1. Nesten litt rart og se hele scrapping.no her inne. Men så koselig. Gleder meg til og følge dere, og ønsker dere lykke til. Jeg vet jo at dere inspirerer med alt det flotte dere lager, har jo fulgt de fleste av dere noen år nå ;-)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.