søndag 21. februar 2016

Å scrappe samme bilde flere ganger

Jeg vet ikke hvordan andre gjør det, men her lager jeg album til begge ungene - synes det er fint at de kan få hver sine. Ofte taes det såpass mange bilder når vi er ute på tur, i besøk, til jul osv. at jeg kan bruke forskjellige bilder når jeg scrapper, men noen ganger får vi bare det ENE blinkskuddet. Jeg vil jo gjerne at begge skal få minner fra alle opplevelser, så da blir det av og til dobbelscrapping. Så det vil jeg vise frem i dag, to LOer med samme bilde.

Når jeg på forhånd vet at jeg kommer til å bruke det samme bildet to ganger, så redigerer og beskjærer jeg de gjerne forskjellig - så blir det litt mer som å scrappe med to forskjellige. Her har jeg valgt å ha et stående og et liggende, men ellers redigert de likt mtp farger.

Den første LOen har dere kanskje sett før. Den var mitt inspirasjonsbidrag til februar-grublisen. Flere bilder av den kan dere se HER i grublis-innlegget, samt informasjon om produkter som er brukt.


Og her kommer den andre LOen med dette bildet. Jeg liker å hente litt farger fra bildene jeg bruker, så derfor er både blått og rosa representert i begge LOer. Alle mønsterark på denne er fra Papirdesign, fra flere forskjellige kolleksjoner. Tekststripen er også derfra.

På bakgrunnen har jeg klint litt gesso og splattet med en fantastisk fin gullspray fra Marabu. Tittelen er satt sammen av bokstaver fra Wycinanka og Studio Calico. Chipboardpynten er også fra Wycinanka. Produkter fra Marabu og Wycinanka distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.Ønsker dere en fin og kreativ dag!

Katrine3 kommentarer:

  1. Kjempeflotte LO`er og veldig forskjellige til tross for like bilder :D

    SvarSlett
  2. Så fint det ble :-) Gøy å se det samme bilde satt opp på to forskjellige måter.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.