mandag 31. oktober 2016

You got mail!

I dag har jeg en morsom sak å vise dere, for jeg har nemlig brettet litt :D
Eldstejenta på 8 år fikk for en tid tilbake en hjemmelaget postkasse til rommet sitt, og nå syntes minstejenta på 5 år at det var hennes tur. Mammaen måtte si seg enig, så da var det bare å gå i gang:


Maja er ei skikkelig jentejente, så det måtte bli lilla og rosa. Brettet selve postkassen i lys lilla kartong, og limte sammen med 3L Ekstreme tape. Den synes jeg limer ekstra godt på prosjekter som skal holdes sammen en stund. For å forsterke sidene litt,laget jeg ekstra panel med mørkelilla kartong, før jeg satte på mønsterarkene.


Mønsterarket er fra Papirdesign, og det kule motivet er en digital fil fra Lulu DesignArt. Jeg har festet selvfarget hugsnug bånd under papirpanelene på lokket og bak motivet, for å kunne lukke postkassen.


Jeg har stanset ut ramme bak motivet, med dies fra Marianne Design. Til dekor har jeg brukt osteklut bak motivet, en enkel blonde, og masse deilige blomster! De er fra I Am Roses. Har også lurt med et rosa yndig blondehjerte fra Staz.


Og skal man ha postkasse, ja da må man ha brev også. Storesøster sørget for brev med riktig farge, og dere kan tro lillemor ble fornøyd med kreasjonen ;)

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

5 kommentarer:

 1. Åhhh......så knallfin!!! :)
  Dritlekker! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger ^^ Så snille dere er <3 Morro med litt andre prosjekter en de "vanlige" i blandt ;)

  SvarSlett
 3. Så skjønn eske, den ble nok godt mottatt ja.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.