Sider

søndag 17. mai 2020

Mer inspirasjon til mai-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.Kortet er laget i 15cm*15cm av kraft Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Tekst-diesen jeg har brukt er fra Papirdesign. Tekststripene har jeg printet ut. 

Hjerte-charms fra Kort og Godt. Kakeserviettene har jeg farget med kaffe.

Produkter fra FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget et konfirmantkort til jente med nydelige mønsterark fra Papirdesign - Håpefull. Kortet er i størrelse 4 x 6. Vimplene er stanset ut med dies fra Papirdesign.  Den rosa tagen og de blanke duggdråpene er fra Staz. Graulerer er stanset ut med dies fra Papirdesign i bølgepapp fra Folia.


Innsiden av kortet har jeg holdt helt enkel. Jeg har stemplet to tekster med stempel fra Papirdesigns stempelplate "Frihet" og tegnet en tynn strek rundt kanten med Sakura Pigma Micron 005.

Produkter fra Staz, Folia og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett konfirmasjonskort til denne utfordringen. Jeg har brukt mønsterark fra serien Håpefull til Papirdesign. Klistremerket: gratulerer er derfra, dottene og den kule skoen(sneakers PD1900263) ! Digger den!
OG ikke minst den flotte nye button er fra Papirdesign.
Jeg har også brukt hvit bølgepapp fra  Folia


Katrine:
Jeg har også laget et konfirmasjonskort til denne utfordringen.
Basen er brettet av Papicolor kartong og alle mønsterarkene er fra Papirdesign. Motivet er en card topper fra Felicita Design.
Den store teksten er stanset ut i hvit mosgummi fra Folia med die fra Papirdesign. Den lille teksten er klistremerke, også dette fra Papirdesign. Sommerfuglene har jeg klippet ut av et ark fra Kort&Godt, og limt dem med flytende lim over litt "flokete" sytråd i to farger.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.