torsdag 5. november 2020

Utfordring for november - Maskulint

Utfordringen for november har tema maskulint. Vi vier derfor måneden til gutta og vil gjerne se prosjekter med tema gutt/mann.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.november 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Studio Light; 
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Til inspirasjon har jeg laget et konfirmasjonskort som posekort. Pyntet med mønsterark fra Studio Light.
Dies og button fra Papirdesign
Motivet er en topper fra Felicita Design.

Jeg har laget bursdagskort til min lille tass som fylte 3 i høst, og hva er vel mer "gutt" en traktor?
Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesigns serie "Håpefull" - Fritidssyssel + Håpefull. Motivet er en topper fra Dixie Craft. Kortet er laget på brun papirpose, som er svertet med blekk. Kanter er rufset og svertet de også. Ordene er klistremerker fra Papirdesign - "Gutten sin det" og "Perfekt" heter de to platene jeg har brukt fra. Jeg har også brukt bokstaver og dotter fra PapirdesignKristin:
Jeg har laget en LO med bilde fra sommerferien, hvor vi akkurat hadde kjøpt skolesekk til sønnen vår. Mønsterarket er fra Papirdesign. Teksten "skole" er stanset ut i mosegummi med bokstavdies fra Papirdesign. På bakgrunnen har jeg splættet med sort Gesso fra Marabu. Jeg blandet den først med litt vann, så den ikke skulle bli så tykk. Jeg har også stemplet med et stempel fra Marianne Design for å få litt rød effekter på bakgrunnen. 

Linda:

Endelig var det minstemanns tur til å ha bursdag. 7 år og stor gutt! Jeg har bruk et mønsterark med mye skrift på som bakgrunnsark, og har derfor valgt å holde andre ark og pynt til et minimum. Jeg har brukt arkrester bak bildet, blant annet fra Papirdesign. Jeg har brukt dies fra Papirdesign for å stanse ut tittelen, og 7-tallet er et stempel med tilhørende dies, også disse fra Papirdesign. 
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.