Sider

tirsdag 17. august 2021

Mer inspirasjon til august-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har laget et restekort med en masse striper av mønsterark. Tutorial på hvordan man lager slike kort, finner du her. Alle mønsterark er fra Papirdesign. Teksten er stanset ut med en die fra Papirdesign.Min tolkning av oppgaven vår i dag, er kanskje "litt fri". Men i tillegg til tekststriper på ArtJournal siden min, har jeg valgt et blad med striper i som hovedmotiv - blikkfang i siden min. Siden er laget i min Studiolight AJ, som har akvarellark. Dermed slipper jeg å grunne hver gang ;)  Jeg har lekt meg med farger fra Marabu Mixed Media (Art Sprayer) og vann. Selve bladet er et papirelement, som er fremhevet med skyggelegging og hvit gellyroll penn fra Sakura. Tekststrimler fra Studiolight.


Linda: 
Til oppgaven denne gangen har jeg laget et "takk for meg"-kort på oppdrag fra en ung, flott herremann. Jeg har valgt å hente inn stripene til oppgaven i bølgepappen, washitape med målebånd og tekststripene. Ansikter og familienavn er blurret/fjernet, derfor er øverste tekststripe litt "tom". 

Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base på kortet. Mønsterarkene kommer fra StudioLight og Papirdesign. Den lille bladranken i gull er stanset ut i blankt gullkartong med die fra StudioLight Art by Marlene. De små rosene kommer fra Kort og Godt og Papirdesign. Inni har jeg laget skrivefelt med en die fra Papirdesign, og også brukt tekststriper derfra. 
Jeg har laget et konfirmasjonskort med restepapir fra Maja Design og motiv fra Mays Design på Etsy. Jeg har laget et posekort utav en brun papirpose. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. Teksten har jeg skrevet og printet ut. 

Pyntet med kakeserviett farget med kaffe, noen selvklebende bling og et chipboard hjørne-ornament fra resteskuffen. 

Produkter fra Marabu, Fabriano, Sakura, Papicolor og Studio Light distribueres av Global Hobby og Kunst. Besøk hjemmesiden deres og finn din nærmeste forhandler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.