mandag 11. august 2014

Grublis august - fullfør kunstverket

Ny Grublis står for tur, og denne gangen har vi benyttet oss av en oppgave som ScrappeHuset i sin tid hadde. Oppgaven heter "Fullfør kunstverket", og det er nettopp det vi vil at du skal gjøre, altså fullføre kunstverket. Denne starten er bare et utgangspunkt, og du bestemmer selv om du vil vri/vende på siden og om du vil lage LO, kort eller annet papirprosjekt. Farger og stil velger du helt selv. Eneste kriteriet er at det skal være mulig å kjenne igjen at dette har vært utgangspunktet.

Frist for å delta er 6.september kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Utgangspunktet ditt skal være slik som dette:Denne gangen har vi en ordentlig godbit i premiepotten til dere. 7Dots gir vinneren av denne grublisen produkter til en verdi av 50USD. 


7 Dots Studio was born from dreams and for dreams. We are a European scrapbooking company. Quality of our products is our top priority. Our collections are created by very talented artists - from clean, graphic designs to mixed-media, grungy collage look. But what you can always be sure are high quality and thickness of our papers, which make them work perfectly with all kinds of media. Among our products you will find scrapbooking papers, alpha stickers, die-cut elements, collage sheets, 6x6 paper pads, element stickers and tags. We are amazingly happy and feel very blessed to see that so many crafters and artists love our designs! Please visit our blog to see awesome inspirations from our design team and our pinterest gallery or facebook profile to share your projects.

website - www.7dotsstudio.com
facebook - http://www.facebook.com/7DotsStudio
pinterest - http://pinterest.com/7dotsstudio/

Vi i teamet har selvsagt også brynet oss på denne Grublisen, og her er våre inspirasjonsbidrag.

Kristin:
Jeg var så heldig at jeg fikk lage starten på "Fullfør kunstverket". Jeg har derfor fortsatt der jeg startet og endt opp med denne LOen. På LOen har jeg brukt mønsterark fra StudioLight.

Stempelet på LOen er selvlaget med Imagepack-stempelmaskinen som forhandles av Global Hobby og Kunst.


Wenche:
Jeg ble så glad da jeg så den flotte begynnelsen fra Kristin. Et herlig oppsett å ta utgangspunkt i.

Jeg har brukt ark og button fra Papirdesign. Chipboards fra Wycinanka, og egendesignede stempler laget med Imagepack-stempelmaskinen som forhandles av Global Hobby og Kunst.


Kristin har laget en nydelig start på et kunstverk, som vi har vært så heldige å få fullføre.  Jeg valgte å lage et kort, og har vendt utgangspunktet 90 grader mot høyre.

Jeg har brukt nydelige papirer fra Papirdesign og StudioLight, som forhandles av Global Hobby og Kunst.  De hvite rosene er fra I am Roses, mens de grå rosene, stemplene, kakeservietten og halvperlene er fra Papirdesign


Elin:
Mitt første møte med en slik oppgave, og jeg ble SÅ ivrig da jeg så den. Fikk inspirasjon til å lage en LO igjen, denne gangen med papirer fra Studiolights som er å finne via Global Hobby og Kunst. Har boltret meg i Papirdesign stempel og dots som dere kan se ;) Du kan forøvrig også finne pebbelsen som freebie her i bloggen vår.


Katrine:
Dette var en utrolig morsom oppgave å jobbe med, og med et herlig utgangspunkt fra Kristin som inspirasjon falt prosjektet mitt lekende lett på plass. Jeg har laget en 12x12 layout med en tilhørende pl-side. Alle mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Papirdesign, og det gjør de lekre lilla dottene også. Lekre chipboards fra Wycinanka har jeg også brukt, er sjelden jeg lager en layout uten. Disse føres i Norgen av Global Hobby og Kunst.


Jeg fikk så lyst til å lage ett julekort til denne utfordringen! Jeg har brukt ark, kakeserviett og dotter fra Papirdesign, chipboard fra wycinanka og motiv fra Studiolight, begge deler føres av Global Hobby og Kunst


Kristine:
Jeg har valgt å både vri og vende på utgangspunktet av Fullfør kunstverket. Men jeg har beholdt elementer som kakeserviett, papir med revne kanter, og plasseringen av elementene.
Layouten er laget med herlige papirer fra 7 dots studios sin nye serie cold country. Bakgrunnen har jeg farget med gelatos fra Faber - Castell, og stemplet på med stempler fra Kaisercraft og Papirdesign. "THIS MOMENT... made my day" er ett stempel jeg selv har designet og produsert med imagepac stempelmaskin som Global Hobby og kunst fører. Ellers har jeg pyntet med papirpynt fra diverse 7 dots studio serier, tag, kakeserviett som er stanset ut med Cheery Lynn Dies og wood veneer.
 

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.