fredag 5. desember 2014

Utfordring desember - rød


Det har blitt desember og det betyr ny utfordring. Vi håper derfor at dere alle er klare!

I disse jule-tider er utfordringen denne gangen er "rød". Du velger selv hva du ønsker å lage, men det må altså være tydelig at du har benyttet fargen rødt.

Utfordringen vår har frist 31. desember kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på november-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


I samarbeid med de gir vi en heldig vinner en herlig pakke julark, både mønsterark og klippeark fra Studiolight:Vinneren får også lim i form av 3L Adhesive Essential Kit som inneholder; 1 stk. - E-Z Runner -0 8,5 m. 1 ark - 3D Foam Squares Regular size - WHITE - 63 stk. 1 ark - Paper Corners - BLACK - 36 stk. 1 ark - Paper Corners - WHITE - 36 stk. 1 stk.- Crafty Power Tape - 6 m. 1 stk - Mounting Squares - White - 250 stk.
Ikke nok med det, vi legger også ved en 3L E-Z Runner Permanent Strips - Value Pack:

Vinneren kåres av TeamScrappelyst og publiseres i bloggen innen 10.januar.

Benytt deg gjerne av våre inspirasjonskilder her i bloggen. Her finner du i tillegg til palettene, både skisser og tutorials. For å hjelpe dere alle enda litt mer i gang og ikke minst gi dere litt inspirasjon, har teamet vårt laget noen inspirasjonsbidrag til denne utfordringen.

Linda:
Jeg har valgt å lage en LO med et bilde fra i sensommer, selv om det nærmer seg jul. For meg  blir det en fin måte å forlenge sommeren litt på. Jeg har brukt et av mine favorittark fra Papirdesign som bakgrunnsark, "låvedør". Jeg har i tillegg brukt andre mønsterark fra Papirdesigns "Julehilsen"-kolleksjon, samt papirer fra Studio Tekturek. Jeg har pyntet LOen med chipboard fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst, samt blondeserviett fra Papirdesign.


Kristine:
Jul er den beste høytiden og jeg elsker å  pynte til jul, dille og dulle, men av en eller annen grunn har jeg aldri likt å scrappe jul. Det var helt til Papirdesign kom ut med sine virkelig lekre julepapirer ♥ Så i år har jeg faktisk scrappet en del jul, og endelig fikk jeg julebildene fra i fjor i album. På denne layouten har jeg brukt papir fra Papirdesign sin lekre julekolleksjon og dotter. Chipboardene har jeg embosset, og tatt glossy utenpå. Tilslutt pyntet jeg de med halvperler fra Papirdesign. Tittelen er skrevet med alfastickers, og #stemplene er fra Staz som føres av Global hobby og kunst .

Elin:
Jeg scrapper ikke så mye rødt annet en ved juletider, og da blir det såklart julepreget! Ha dekorert en Toffifee eske med nydelige Papirdesign papirer. Rammen bak motivet er stanset ut med en MarianneDesign dies, som føres hos bl.a Global Hobby og Kunst. Der finner du også hugsnug bånd og gesso som er brukt på rosene. Rosene er fra I Am Roses.


Kristin:
Desember er for meg masse hygge og ikke minst mørke kvelder med massevis av levende lys. Jeg har derfor laget en lyslykt med julemotiv. Motivet er fra et klippeark fra StudioLight som forhandles av Global Hobby og Kunst. Selve glasset er frostet og deretter surret med hamp-tråd før det er dekorert. Julestjerne-blomsten er fra Hobby House.1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.