tirsdag 1. april 2014

Velkommen hit til oss

Scrappelyst er en utfordringsblogg der lysten til å være kreativ, lysten til å kose seg med hobbyen sin og lysten til å skape står i fokus. Vi håper å komme med utfordringer som gir deg lyst til å sette deg ned med papir og lim.

Håper vi kommer til å se mye til deg og at du kommer til å trives like godt her inne som oss :-)

Vi har også en Facebook-side.

Vi som arbeider i kulissene med å skape litt inspirasjon og liv er;

Jeg heter Katrine og har drevet aktivt med scrapping siden ca. 2010, men har siden barndommen alltid drevet med noen form for ”klipp og lim”. Tror det blir vanskelig å putte stilen min i en bestemt kategori for jeg liker å prøve litt forskjellig, alt etter hva som passer anledningen og/eller bildene best. Har tidligere vært med i Team Scrapping.
KatrineJeg heter Linda og bor på sørlandet med mann og fire barn. Scrapping har vært en lidenskap for meg siden 2007 og er et kjært avbrekk i en hektisk hverdag. Jeg scrapper i flere forskjelige stiler, og liker å prøve nye ting. Jeg er med i designteamet til Wycinanka, og har tidligere vært med i Team Scrapping og Scrapperiket.
LindaJeg heter Kristine og jeg har drevet aktivt med denne fantastiske hobbyen siden 2009. Jeg liker å prøve ut nye ting og er glad i utfordringer, man blir aldri utlært i denne hobbyen! Og det er veldig gøy! De siste årene har jeg vært så heldig å få være med på ulike design team, blant annet ScrapFX, Blue Fern Studios og Scrapperiket. Og nå er jeg klar for nye utfordringer på Scrappelyst!
KristineJeg heter Ann Kristin. Jeg elsker denne hobbyen som har hatt en stor plass i livet mitt siden 2007. Jeg vil beskrive stilen min som allsidig, for jeg oppdager stadig nye ting jeg har lyst til å prøve ut. Jeg er DT for Storyteller og har tidligere vært med i TeamScrapping.
Ann KristinJeg har scrappet siden 2009, men fikk virkelig øynene opp for hobbyen i 2011. Har vært medlem av Live & Love Crafts DT siden 2012. Min stil er hovedsaklig vintage. Er ganske allsidig og liker utfordringer. Scrapper mest kort, men prøver å bli bedre på LO's og leker med bretteteknikker fra tid til annen. Dekorerer også bokser og lignende.
ElinJeg heter Hege, og oppdaget denne fantastiske hobbyen i 2005. Siden den gang har det blitt utrolig mange Layouts og kort. Stilen min varierer mye etter tema og humør, og jeg liker godt å prøve nye ting. Jeg har tidligere vært med i Team Scrapping og DT hos Scrappekjelleren.
Hege


Kristin heter jeg og har drevet med all form for papirhobby siden 2004. Jeg er allsidig og synes sjarmen er at papirhobby byr på massevis av muligheter. Jeg er opptatt av at det jeg driver med skal være gøy og inspirerende. Jeg er på DT til Kreativ Hobby, og har tidligere vært TeamScrapping på scrapping.no og på Hjertelaget hos Papir i hjertet.
KristinJeg heter Wenche og har papir som stor lidenskap i tillegg til min herlige familie og mitt landlige liv. Jeg leter fremdeles og for alltid etter min stil, og koser meg i jakten; elsker å teste nye ting.
Jeg er med i design teamet til Global Hobby og Kunst, med bloggen Din Fantasi. Jeg er også med i Marianne Designs Design Team World. Jeg har tidligere vært med i TeamScrapping på scrapping.no, samt vært med i flere andre design team, men er nå klar for nye eventyr.
Wenche

3 kommentarer:

 1. Gratulera med ny blogg:-) blir spennande å følga med her:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Håper du finner tid og lyst til å delta i utfordringer her hos oss.

   Slett
 2. Lykke til med ny utfordrings blogg

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.