fredag 11. april 2014

Velkommen inn


i Ann Kristin's scrappehjørne. Her kan vi slå ihjel litt tid, mens vi venter på utfordringer her inne hos Scrappelyst!

Og husk; du har fremdeles tid til å slenge deg med i åpnings give away'en vår, hvor du har sjansen til å vinne dagslyslampe til DIN scrappeplass. 

Ann Kristin: 
Her sitter jeg og storkoser meg med den fine hobbyen vår! Tenkte jeg skulle passe på å ta bilder, nå som det var så ryddig. For ryddig er det sjeldent her inne! Det er godt å ha en egen plass å rote på. Jeg har ikke verdens største plass, og heller ikke all verdens med scrappeting. Men litt har det blitt opp igjennom årene. ;) Oppbevaring har ikke vært/og er fremdeles ikke noe jeg synes er artig å bruke penger på, men er det noe man trenger etterhvert som hobbyen eskalerer, så er det jo god oppbevaring som fungerer for deg til ditt bruk. Det er ikke alt jeg er like fornøyd med, men noen løsninger fungerer veldig godt for meg. Og det er ikke sikkert at det jeg liker, fungerer like godt for deg. 


Her er hylla mi fra IKEA (jeg finner den dessverre ikke igjen på nettsiden dems.), som jeg er veldig fornøyd med. Den er solid, slik at jeg kan ha big shoten min oppå den. (En tar jo litt i når man sveiver igjennom!) Og kurvene har akkurat passe dybde, slik at man finner det man skal og ikke blir borte i rot. 

I øverste skuff, har jeg plass til mine sizzix dies, tykke og lange og alfabeter som jeg ikke får plass til i dies mappa mi.

I andre skuffen har jeg puncher. (i de to nederste er det bare rot, så der får dere ikke se!) 


På toppen er det da god plass til Big Shot og dies mapper. Kjekt å ha det rett ved siden av seg.


Slike mapper med magnetark, er den beste diesoppbevaringen jeg har kommet over. Veldig fornøyd med denne.


Etter tips fra Wenche, så fikk jeg også plass til de litt større diesene, ved å fjerne sømmen som er imellom plastlommene. 


I hylla ved siden av meg, (ligner på expedit,men er fra jysk) har jeg stempelpermer fra Tim Holtz. Disse er jeg ikke helt fornøyd med, for det er ikke alle typer stempler som sitter like godt på skillearkene. Så det hender seg at det ligger stempler løst inni permen. Men det var denne oppbevaringen jeg valgte å gå for. Og å reorganisere stemplene mine vil bli for mye jobb og ta for mye tid, så jeg velger å fortsatt ha disse.

I hylla under står det noen sortimentbokser fra biltema , og ett par charms bokser.


I boksene fra biltema har jeg roser/blomster sortert etter farge. 
Ser lett hva det minker av, og da er det bare å bestille mer ;)


Blomster har jeg også hengende på gardinstanga. En kan jo aldri få nok blomster :)


I fjor høst fikk jeg samboeren min til å forlenge bordet mitt, så det gikk litt bakover på siden her. Og i tillegg sette opp noen hyller under den (der er det bare rot). Jeg syns det er veldig kjekt å ha ting lett tilgjengelig og ikke minst synlig! Da er det lettere å få brukt av ting man har.


På forlengelsen av benken min, har jeg da satt noen bokser fra Clas Ohlson. 3 bokser i pakka, hvor den ene boksen har tre rom. 


Her har jeg diverse ting og tang


Foran meg på pulten, har jeg hyller som er like bildelister man får kjøpt på bla Skeidar/Bohus. Her har jeg mine distress reinkere, sprayer, stains og embossing pulver.


I disse blanke runde oppbevaringsholderne, har jeg ting jeg bruker ofte. Små chipboards fra wycinanka, perler, charms osv. Disse har jeg kjøpt på Tiger til 20 kr stk.
  

På høyre side her, så har jeg snappet opp en ide fra Pinterest. Plastholder fra IKEA til gavepapir. Da tar de ikke så stor plass! Veldig kjekk.


På hyllene her har jeg kjøpt gjennomsiktige bokser på Europris, ment for oppbevaring av sko. I disse har jeg en med thickers/klistrealfa, en med poser,album for dekorering og en med klistremerker/div pynt. I hjørnet har jeg en boks med blonder.(bare rot, så her burde jeg hatt en annen løsning) På øverste hylle har jeg knappesamlingen min :) I den nederste hylla står gesso og paste, samt en boks med washi (var opprinnelig en skrueboks) og stempelputene mine. 


Obs! Husk å bruke opp restearkene deres! Ellers ender dere opp med en 70 liters dunk med rester... sukk...en kan jo ikke kaste noe, man kan jo få bruk for det! hehe....


Håper dere har kost dere med bilder fra scrappehjørnet mitt :) 


8 kommentarer:

 1. Takk for titten :-) Gøy å se andres scrapperom, og kanskje snappe opp noen idèer hist og pist!

  SvarSlett
 2. Så stilig og ryddig scrapperom!
  God påske :)

  SvarSlett
 3. Wow! Moro å se norske scrapperom, da jeg synes de amerikanske blir litt vel mye ;) Veldig bra organisert, også likte jeg spesielt løsningen du har på varmepistolen din :) Må gjøre det samme! :)
  God påske!

  Klem fra Marita

  SvarSlett
 4. 70l boks med restepapir.. WOW, og jeg trodde jeg var ille... *lol* Men et flott rom du hadde, og mange gode løsninger. Jeg er så enig med deg at det må stå fremme for og bli brukt. Merker det veldig godt her hjemme.. Men i og med at jeg har scrapperom i stua, er jeg tvunget til og prøve og ha det litt ryddig i det minste. Kjennner jeg misunner dere som har eget scrapperom altså ;-)

  SvarSlett
 5. Moro å se plassen din. Likte veldig godt løsningen din til å tingene rett framfor deg. Rommet var praktisk innredet.

  SvarSlett
 6. Takk for titten..

  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 7. Steike for et herlig scrapperom :) Håper jeg klarer å pakke noen av løsningene dine på samboeren min sånn at mitt hjørne og blir litt mer praktisk etterhvert :)
  Takk for at du delte rommet ditt med oss :)

  SvarSlett
 8. Virkeli ett flott hobbyrom dette

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.