onsdag 20. august 2014

Mer inspirasjon til august-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst. 

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinks under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Katrine:
Jeg har tolket denne oppgaven ganske så bokstavelig, både når det kommer til tittel, valg av ark og pynt. Arket med strålene kunne ikke passet bedre, og jeg synes det trekker blikket inn mot bildene på en fin måte. Jeg har stæsjet mye på denne layouten, med blant annet dotter, buttons og kakeserviett fra Papirdesign


SOL=gult, og det ga meg utgangspunktet for denne LO'en. En farge som virkelig fresher opp! Jeg har pyntet med blomster fra I am roses og en nydelig chipboard fra wycinanka, som føres av Global Hobby og Kunst. Jeg har også fått brukt Washington qk alfabetet som jeg er så glad i.


Jeg ble inspirert av ordet SOL, og scrappet et bilde av min lille "solstråle".  Jeg har brukt mønsterark fra UHK gallery. Kvaliteten på disse er veldig god, og serien "Weekend Saturday" er bare helt nydelig.  Den skjønne karusellen, trekantene og tittelbokstavene, er chipboard fra Wycinanka. De distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst, og har blant annet alfabet med norske bokstaver.  Jeg har pyntet med dotter fra Papirdesign og herlige blomster fra I am roses.  Blomstene har jeg limt med dodz-lim, som også distribueres av Global Hobby og Kunst.


Wenche:
Min løsning av oppgaven ligger i tittelen; "blid som ei sol", samt at jeg har brukt gultoner på lommescrappingen min. 

Jeg har brukt mønsterark fra UHK gallery denne gangen. Dobbeltsidig mønsterark av veldig god kvalitet. 
"<3 dette bildet"-stempelet har jeg laget med Imagepac Stampmaker

Jeg har brukt flere diessett fra Sizzix, Life made simple by Rachael Bright. Pilen ved stempeltrykket er stanset ut fra Love 39999752. Har eller brukt settene Basics 39999747, Smile for the camera 39999755 og Overall Patterns 39999758. Chipboarden er fra Wycinanka. Både Sizzix og Wycinanka produkter distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.