tirsdag 5. august 2014

Utfordring for august - sol

August er her og det betyr også ny utfordring her i bloggen.

Utfordringen vi har laget til dere denne gangen har vi rett og slett kalt "sol". Hva du legger i sol bestemmer du selv. La deg inspirere av teamet, formen eller fargen.

Utfordringen vår har frist 31. august kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på august-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


De sponser oss med #stempelsett:


Vinneren kåres av TeamScrappelyst og publiseres i bloggen innen 10.september.

Benytt deg gjerne av våre inspirasjonskilder her i bloggen. Her finner du både Skisser, tutorials og fargepaletter. For å hjelpe dere alle enda litt mer i gang med en vårlig tankegang og ikke minst gi dere litt inspirasjon, har teamet vårt laget noen inspirasjonsbidrag til denne utfordringen.

Kristin:
Jeg har latt meg inspirere av solens form, altså rund/sirkel. Jeg har valgt å ha flere av bildene mine i sirkelform, det samme med sirkelen bak alle bildene. I tillegg har jeg pyntet med gule blomster for å få litt mer sol-følelse. Mønsterarket jeg har brukt er fra 7 Dots Studio. Det samme er den grå pilen og de grå "bannerene". Flere av bildene har jeg valgt å feste fast med 3D-Dodz som forhandles av Global Hobby og Kunst.


Jeg har latt meg bli inspirert av fargene til solen og himmelen! Gult er jo kult! Bakgrunnen har jeg laget med gesso og india ink som jeg har splæsjet rundt om! Videre tok jeg litt mønsterark rester som jeg krøllet sammen og limte sammen lag på lag med 3D puter fra Papir Design. Litt washi tape og papirpynt måtte til! Tittelen kuttet jeg ut med Silhouette Portrait og malte den svart med dabber. Til slutt pyntet jeg med en wood veener banner, noen stickers og en button.  

Linda
Jeg har brukt et bakgrunnsark fra Papirdesign, samt deler av papir fra papirdesign og Studio Tekturek. Jeg har brukt sjablonger sammen med gesso og gul akrylmaling på bakgrunnsarket. Papirservietten kommer også fra Papirdesign. Jeg har brukt dies fra Marianne Design (taben ved siden av bildet) og et diessett fra Project Life (gul pil og svart og hvitstripete tab). Marianne Design forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Ellers har jeg pyntet med chipboard fra Wycinanka, som også forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Til sist har jeg pyntet med noen stickers og en wood veneer fugl fra Studio Calico.

Elin
En sommerlig sol-tag ble til hos meg under sol-inspirasjon. Jeg har brukt mønsterark fra UHK Gallery og roser fra I Am Roses. Sommerfuglen er fra et Studiolight ark som føres av Global Hobby og Kunst, og hos dem finnes også herlige dugdråper laget av Staz og hugsnug bånd som jeg har farget selv. Eller har jeg brukt litt osteklut, en splitbinderperle og div blomster. 
5 kommentarer:

 1. Knall oppgave og flotte inspirasjonsbidrag :) Kule stempler, disse likte jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du synes det. Tusen takk.

   Slett
 2. Denne fikk jeg lyst å være med på:D

  SvarSlett
 3. Elin, kortet ditt er bare så aldeles flott <3

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.