onsdag 17. august 2016

Mer inspirasjon til august-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Wenche:

Jeg har latt meg inspirere av lette sommerlige farger og dette sommerlige motivet av rulleskøyter.


Kortet er laget med utgangspunkt i en hvit papirpose. Tagen inni posen er kuttet til av hvit Papicolor kartong. Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Teksten er stanset ut i mosegummi med dies fra Papirdesign. Doilien er stanset ut med dies fra Sizzix. Sølvfarget selvklebende bling er fra Marianne Design.Ann Kristin:
Her har jeg scrappet en side fra en fjelltur ungene hadde sammen med pappan sin.(hvor jeg måtte jobbe...) Jeg har brukt mønsterark, dotter, klistremerkeord og klistremerkebokstaver fra Papirdesign. Sirklene er en dies fra Sizzix: bright bubbles. "Ferietid" og "Lykke" er chipboard fra Scrapiniec.

Jeg har latt meg inspirere av fargene i inspirasjonsbildet og laget et posekort med mønsterark og motiv fra Studolight. Motivet med sykkel og masse blomster i kurven er så fint og sommerlig.  Jeg har brukt Akryl Paste fra Marabu i fargen "gold" sammen med stensil på bakgrunnen. Den nydelige doilien bak motivet er stanset ut med en dies fra Sizzix.  Kortet er pyntet med blomster fra I am roses og Papirdesign,  hvite paljetter, samt chipboard fra Scrapiniec.  "Gratulerer med dagen" er en dies fra Papirdesign, stanset ut i svart mosegummi, mens "god som gull" er et stempel fra Kort og Godt.


Inni kortet har jeg brukt en ferdigkjøpt tag, som jeg har pyntet med samme mønsterark som kortet. Tekststempelet jeg har brukt er fra Kort og Godt, og jeg har knyttet hug snug bånd i hullet på tagen. Studiolight, Marabu, Sizzix, mosegummi, hug snug og paljetter finner du i Global Hobby og Kunst sitt sortiment. Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler.


Katrine:
En layout fra meg til denne utfordringen. En juli-dag på hytten i fjor sommer, og alt omkring skal utforskes.
Bakgrunnsarket er fra Papirdesign, samt det blå bak bildene. Øvrige ark er fra Studiolight. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu akryl mousse, samt dryppet litt Marabu art spray i fargene enzian (blå) og reseda(grønn). Sistnevnte har jeg også farget de lekre chipboardsene fra Scrapiniec med.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.