lørdag 13. august 2016

Små bursdagskort


Med fire barn i hus, er barnebursdager en ofte gjentagende affære. Jeg liker helst at ungene har med seg hjemmelagede kort, men for at det ikke skal bli for tidskrevende, pleier jeg lage "barnekortene" i en enkel stil. I dag vil jeg vise et knippe slike kort, alle laget med lekre ballerina-motiv fra Lulu DesignArt. Alle kort er laget i 3x4 inch, noe jeg synes er en passelig størrelse til barnebursdager.


Her ser dere alle kortene jeg lagde denne gangen, samlet. Under får du se nærbilde av hvert enkelt kort. Jeg har brukt resteark til kortene, nok en genial ting med å lage kortene såpass små, da varer restene lenge :) Alle papirer og farget kartong kommer fra Papirdesign. Jeg har i tillegg brukt perlemorkartong fra Papicolor.


På dette kortet har jeg brukt en dies fra Papirdesign, PD 15060 Hipp Hurra, som hovedelement sammen med motivrundingen. I hjørnet har jeg pyntet med et hjerte fra Staz Glanzmerker.


På disse to kortene har jeg brukt stempelstriper fra Staz #med omtanke stempelplate. Disse stemplene kommer i tre forskjellige plater. De er utrolig lekre, og størrelsen er genial både til kort og LO, ettersom stempelserien har ord som passer til andre ting enn kort også.Det rosa kortet har en dies fra Papirdesign, PD 15121 Gratulerer 4, en av mine favoritt-dies til kort.
Chipboardteksten med "Gratulerer" kommer fra Scrapiniec. Jeg har først sprayet den med glimmermist, før jeg har hatt hvit dabber oppå, for å få litt duse, sjatterte farger på.


Det siste kortet har fått en utstanset blomsterkrans som hovedpynt på kortet sammen med ballerinaen. Denne er stanset ut i perlemor-kartong, som gir en lekker, skimrende effekt.


Produkter fra  Papicolor og Staz og charms forhandles i Norge gjennom Global Hobby og KunstHER kan du finne din nærmeste butikk :) 

3 kommentarer:

 1. Disse var utrolig flotte ! :D Er jo så kjekt å ha noen slike småkort liggende :) De motivene var knallfine også!
  Takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 2. Knallstilige kort, og nydelige motiver.

  SvarSlett
 3. Rigtig god ide med hurtige kort til børnefødselsdage! Fremragende måde at få brugt nogle rester på!

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.