lørdag 25. februar 2017

Babykort på rekke og rad

Babykort er noe av det koseligste å lage. Her viser vi frem et lite knippe kort:

Elin:
Hjemme hos meg finnes der et lite lager av diverse kort, men etter et lite "baby" raptus i venne- og kollegagjengen, var det nå tomt i babyboksen. Det betyr bare en ting: Scrappetid! :D

Jeg har laget flere babykort, både rosa og blå, og nøytrale for de som ønsker det:
Først ut er et nøytralt kort, i nøytrale  toner med et hint av grønt. Jeg har brukt motiv og mønsterark fra Studiolight, Tekst-stripene er fra Papirdesign, og kakeservietten bak motivet er stanset ut med Sizzix thinlits dies: Doily. Jeg har knytt på litt blonder og bånd, og tatt med små elementer av chipboards og dots. Alle kanter rufset og svertet så klart. Kortet kan brukes til gutt og jente, til flere anledninger: Gratulerer med baby på vei, velkommen til verden, dåp.

Neste kort er tenkt til gutt, i deilige blåtoner. også her mønsterark og motiv fra Studiolight. "Baby" er stanset ut med dies fra Marianne Design, og hjerteborden bak bildet er også stanset med dies fra Marianne Design. Jeg har pyntet med roser, liljer og kirsebærblomster fra I Am Roses, og hvite krølleroser fra Kort og Godt. Hvite dots er fra Staz.

Til slutt et jentete kort, med mange rosatoner. Motivet er fra Studiolight, og chipboarden fra Scrapiniec. Jeg har stanset ut sommerfugler med en Marianne Design dies, og brukt blomster fra både Kort og Godt, og I Am Roses. Jeg har sneket inn litt rosa paljetter også, samt en kakeserviett og litt blonder.

Studiolight og Staz er merker som føres via Global Hobby og Kunst her i norge. De selger sine varer ut til butikker i hele landet, og du har helt sikkert en av de i nærheten av deg :)

Wenche:

Et lite kort laget til verdens koseligste begivenhet.Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Stempeltekster fra Kort og Godt. Enamel hjertene er stickers med herlig glittereffekt fra Marianne Design.Produkter fra Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

2 kommentarer:

  1. Åhh, så herlige....superkoselige! :)
    Falt veldig for elefantene da...hihi....så søte :)

    SvarSlett
  2. Wow....dit zijn super GAVE kaartjes...wat MOOI!
    Groetjes Diny

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.