fredag 17. februar 2017

Mer inspirasjon til februar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har laget et babykort med masse hjerter. På kortet har jeg brukt mønsterark fra Studiolight. Motivet er fra LisaGlanzGraphics. Hjertene er fra Wycinanka. Buttonen og rosene er fra Papirdesign.


Elin: 
Jeg har dekorert lys! Temaet er så klart kjærlighet, men bare for å være helt innenfor temaet så har jeg dekorert med hjerter ;) Lysene er pyntet med rub-ons fra Staz sin plate som heter Kjærlighet. Hjertene, er glitrende chipboards fra Papirdesign. Lysene er en super gave til en kjæreste, en du beundrer, som bryllupsgave? Eller som valentines gave!


Jeg har laget et rooooosa kort med både hjerter som bakgrunn og pynt ♥ 
Papirene jeg har brukt er fra Papirdesign sin serie "Muligheter". En serie som passer til alle anledninger. Hjertebakgrunnen er mosgummi som jeg har stanset ut med dies. Som pynt har jeg brukt nydelige blomster, og chipboard fra Wycinanka. Glitterhjertet er chipboard fra Papirdesign
Motivet mitt har jeg fargelaget, og post-stempelet er fra Kort og Godt


Linda:

Jeg har laget et kort med litt mixed media-teknikker, med lekre ark fra Studiolight. Bakgrunnsarket har fått noen lag med acryl mousse og art spray, begge fra Marabu.  Jeg har brukt kartong fra Papicolor. Dette er virkelig flott kartong, med veldig fin struktur, og god å brette. Jeg har pyntet med blomster fra I am Roses, chipboard fra Wycinanka, samt noen utklippede stempeltrykk fra Marianne Design. "Gratulerer" er stanset ut i svart mosgummi, og er en die fra Papirdesign.
Papicolor, mosegummi, Marabu-produkter, Studiolight og Marianne Design forhandles i Norge gjennom Global  Hobby og Kunst


3 kommentarer:

 1. så nydelige kort og fantastisk fargelagt ♥

  SvarSlett
 2. Åhh...her var det mye flott inspirasjon...jeg vil hjem å scappe....nåååå :)
  God helg jenter :)

  SvarSlett
 3. That bunny is gorgeous. Love these cards. Hugz

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.