fredag 8. mars 2019

Søte notatbøker

Jeg har mange notatbøker i ulike størrelser liggende etter en dille for noen år tilbake siden. Jeg gikk lei, pakket de bort og glemte de vekk. Men her om dagen kom jeg over de igjen og tenkte det var på tide å koste bort støvet å gi de liv. Jeg valgte ut noen små i str 10x10 cm, og rotet rundt i restekassen. Der har jeg merkelig nok veldig mye rosa og lilla :p 

Jeg beholdt blokkene i orginal kraft farge, bare la på litt stempelsverte langs kantene. Så  har jeg brettet og målt til mønsterarkene mine, samtlige fra Papirdesign, gitt de en runde med rufsing og sverte på kantene de også. Etter første panel, fester jeg et hugsnug bånd for å knytte boken sammen med, før jeg setter på neste panel.

Til dekor har jeg valgt blomster fra I Am Roses, en søt hjerteformet kakeserviett og halvperler fra Papirdesign.

En slik søt liten bok er en koselig gave å gi. Den kan fungere som notatbok, tegnebok for søte små frøkner, handleliste, minnebok, diktsamling, planlegging av dåp og lignende. Mange ulike bruksområder som mottaker kan velger, eller som dekorasjonsstilen kan gi et hint om :)

Bok nr to er pyntet etter samme stil som nr 1, bare uten hjerteform på fremsiden. Stempeltrykket er fra Kort og Godt det samme er dekorbærene og den søte lille sølvfargede sommerfuglen.

https://elinshobbykrok.blogspot.com/

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.