torsdag 21. mars 2019

"Unicorning"

Hei og hopp!
En layout med litt humoristisk preg fra meg i dag. Yngste i huset har blandet enhjørning og unicorn til sitt helt eget ord "Unicorning" i den tro at han snakker engelsk, og det fortjente en egen layout i albumet. Da jeg ikke hadde noe bilde av denne hendelsen så har jeg brukt bhg-bildene fra dette året, og jeg har også lagt til tekststriper med hele historien etter at bildene av layouten ble tatt.

Bakgrunnsarket er hvit kartong fra Papicolor. Jeg har brukt Marabu akryl mousse over en stensil litt her og der. Mønsterarkene er en god blanding av rester fra både Papirdesign og Studio Light, mine desiderte favoritter hva mønsterark angår. Jeg har brukt en kantpunch på noen av arkene. Med i lag på lag blandingen er det også hvit bølgepapp fra Folia samt en herlig stripete washitape.


De største stjernene er stanset ut med Spellbinder dies mens de minste er stanset ut med dies fra Marianne Design. Alt er stanset ut i glittermosgummi fra Folia. Enhjørningene er chipboard fra Scrapiniec. Øvrig pynt er noen klistremerker og enamel dots.

 Tittelen er også stanset ut i glittermosgummien med et eldre QuickKutz alfabet.

Produkter fra Papicolor, Marabu, Studio Light, Folia og Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en fin dag!


1 kommentar:

  1. Stilig LO! tøft med lag på lag og tittelen var jo bare helt rå! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.