onsdag 11. februar 2015

Grublis for februar - søm


Dere er vel klar for en ny grublis ? - bruk søm.

Vi vil se søm på prosjektene deres. Falsk eller ekte søm, med tråd, uten tråd. Det eneste vi forlanger er at vi tydelig skal se at det er søm, eller noe som skal forestille søm på papirprosjektet.

Frist for å delta er 6. mars kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi  7 Dots Studio, og sammen med de gir vi vinneren en flott pakke med mønsterark og elementer i serien Soulmates;
La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Wenche
Jeg har laget et posekort med mønsterark fra Studiolight, motiv lånt via Pinterest og chipboards fra Wycinanka.


Min søm har jeg laget med en trinse som lager sømhull. Jeg har brukt denne langs kantene på både motiv, mønsterark og også tagen inni posen.


Jeg har også et posekort å vise dere, med falsk søm på alle lag av papir og på selve motivet. "Forever & Ever" stempel er fra Wycinanka, rose fra I Am Roses, tekststrimler fra Staz  som føres av Global Hobby og Kunst. Sommerfuglen er fra et Studiolight ark, også ført av Global Hobby og Kunst.


Jeg har brukt trinse for å skape falsksømmen på papirene og på sommerfuglen min.


Hege:
Jeg fikk i utfordring av Wenche å lifte denne LOen laget av Heather Mc Mahon. Jeg syns LOen var kjempestilig, så jeg valgte å holde meg nær originalen, men likevel gi den min touch.  Jeg fant et bilde fra mellomste sin første flytur, som passet perfekt. Jeg er usikker på hvilken produsent bakgrunnsarket er (gammelt), men resten av mønsterpapirene er fra Papirdesign og Studiolight. Det ene mønsterarket har jeg skåret til med skalpell.  Alle chipboard-detaljene er fra Wycinanka, og poststemplene inni "frimerkene" er fra Marianne Design. Jeg har også brukt #stempler fra Staz. Pilene er stemplet, skåret og sydd over med symaskin.  Studiolight, Wycinanka, Marianne Design og Staz forhandles via Global Hobby og Kunst.


KristineVanligvis bruker jeg å lage en "års-layout" med bilder av gogutten min ganske rett etter han har fylt år. Men denne gangen gikk det faktisk mye lenger, for nå er lilletrille blitt 5 år! Tiden flyr så fort at man knapt får sukket for seg! hehe Eller at jeg bare er litt treg av meg. Uansett "års-layout" ble det ;)
Jeg har brukt sikksakk søm sydd med symaskin på denne layouten. Noen av papirene og bokstavene er fra American crafts.5 kommentarer:

 1. Denne utfordringen trengte eg ikkje gruble lenge på. Maskinsøm bruker eg faktisk ofte på korta mine :)

  SvarSlett
 2. Flotte kort og layouts, lyst og fint <3

  SvarSlett
 3. Herleg inspirasjon frå dykk :)
  Denne må prøvast :) Når far i huset kjem heim frå reisejobb skal eg ta meg ein liten pause frå alt i huset og berre kosa meg med scrapping. Det synast eg hvertfall sjølv eg har fortjent etter nesten tre veker isolert i heimen med vannkoppar i hus.. ;)

  SvarSlett
 4. Så har jeg lagt mit bidrag ind, tak for udfordringen og muligheden for at deltage :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.