lørdag 11. april 2015

Grublis for april - gjenbruk

Dere er vel klar for en ny grublis ? - gjenbruk.

Gjenbruk kan være så mangt- ønsker du å pusse opp en tom boks eller eske, bruke noe gammelt på LOen din eller finner du andre løsninger? Skriv i teksten din hvordan du har tenkt når du ha rløst oppgaven, dersom det ikke sier ser klart og tydelig selv utfra bildene.

Frist for å delta er 6. mai kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi  7Dots, og sammen med de gir vi vinneren en flott pakke med ark;


La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Kristine
Denne gangen har jeg dekorert en eske som jeg fikk sammen med min nye mobil telefon. Den er ikke så veldig stor, men akkurat passe til et lite kort, et smykke eller noen telys. Jeg har brukt ark fra 7 dots studio til å dekorere esken med. Esken var opprinnelig hvit, så jeg måtte sverte kantene ganske godt for at det skulle harmonere med papirene jeg hadde valgt meg ut :) Banneren hvor det står "the time of our life" er et klistemerke fra samme serie som papirene. Ellers har jeg brukt blomster, osteklut, utstansede figurer og en fjær i papirleire.


Jeg tok vare på pappembalasjen etter Devoldsokker en av guttene her fikk til jul. Og nå har emballasjen fått nytt liv, som gaveinnpakning til konfirmasjonsgave. Vet ikke hva gaven bli ennå, men inni denne er det plass til både gavekort, penger eller en smykkeeske. Så mulighetene er mange. 
Arkene jeg har brukt er fra Studiolight og både alven og sløyfa er stanset ut med dies fra Sizzix. Stemplene jeg har brukt er fra Staz.Gjenbruk kan være så mangt.  Jeg vil vise en LO hvor jeg har gjenbrukt bølgepapp fra en gammel pappeske.  Jeg har også kost meg med herlige produkter fra Papirdesign. Papirene er fra den nye serien "Hell og Lykke", og fra serien "Datalykke".  Jeg har brukt stensil og modeling paste på bakgrunnen, samt litt mist. Sirkelen og "I love Photo" er stempler fra Papirdesign.  Den store filmstriperammen er fra Wycinanka.  Den har blitt fargelagt svart med promarkers og påført litt frantage i fargen chunky white.  Tittel, klistremerker og button er fra  Papirdesign.  Wycinanka forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst. Katrine:
Jeg har laget en layout hvor jeg har bygget opp bakgrunnen med tags jeg har tatt vare på fra klesplagg. Tagsene har jeg limt fast på en hvit kartong. Jeg har kuttet litt av kartongen og festen den på et lekkert mønsterark fra Papirdesign, på den måten får jeg rammet inn det hele og uttrykket virker litt ryddigere. Jeg har penslet gesso på store deler av bakgrunnen, og så brukt en stensil sammen med modelling paste. For å trekke inn litt farge har jeg brukt litt maling og mist i korallfarger, og splæsjet og strøket rundtom. Jeg har også drysset litt frantage her og der.

Bak bildet har jeg brukt noen biter av det samme mønsterarket fra Papirdesign som fungerer som ramme, og en kakeserviett fra samme produsent. En hønsenetting chipboard og litt osteklutbiter er også med. Har pyntet med lekre blomster fra I Am Roses, die-cut swirls og wood veneer fra Freckled Fawn. Jeg har strøket litt gesso på blomster og wood veneer.


Gjennbruk av bokser er en av mine lidenskaper, i dag har jeg 3 pringlesbokser å by på. Disse kan brukes til feks snop, strikkepinner, små gaver ol. Her har jeg brukt bl.a papir og halvperler fra Papirdesign, blomster fra I Am Roses, litt chipboards, blonder, jute og perleswirls. Motivene er digis. På lokkene har jeg brukt Wenche sin smarte teknikk til plastlokk, som du finner tutorial til HER.


Jeg har dekorert en tom Anthon Berg sjokoladeeske igjen. Veldig kjekke å gi bort en liten gave i.
Jeg har fargelagt Tilda med distress reinkere. Mønsterpapir og de norske tekstene (klistremerker) er fra Papirdesign
3 kommentarer:

  1. Flott oppgave !!! Også så mange flotte inspirasjonsbidrag ! :D Det er vel bare fantasien som setter en stopper her :D

    SvarSlett
  2. Så mye flott som er laget og ikke minst for en flott premie, trur jeg må hive meg rundt å lage noe.

    SvarSlett
  3. Gjenbruk liker eg, så nå har eg levert mitt 2. bidrag :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.