lørdag 21. juni 2014

Bomp i vei i vår blogghopp

Vi feirer sommervarme, lyse, lange scrappekvelder og scrappelyst med en blogghopp.

Vi har TRE flotte stempelpakker fra Papirdesign som trekkes ut til tre av dere som fullfører blogghoppen. Og det er også muligheter for å vinne RAK i hver av DTbloggene du besøker og legger igjen en kommentar hos.

Tre vinnere får 9 stempelsett hver:Så hva gjør du for å ha mulighet til å vinne litt godsaker ? Jo, du jobber deg enkelt og greit nedover blogglista og beviser din deltagelse og herlige engasjement ved en kommentar i blogghoppinnlegget i hver av bloggene. Til slutt ender du opp igjen her hos Scrappelyst og skriver en kommentar under dette innlegget :-) Ikke innviklet i det hele tatt det vel? Sett deg ned med en kopp godt drikke, litt tid satt av for inspirasjon og rekreasjon og bomp i vei i vår blogghopp:

Hege
Kristin
Elin
Kristine
Wenche
Ann Kristin
Linda
Papirdesign
(tilbake til Scrappelyst for å kommentere og bekrefte at du har deltatt) 

Siste frist for å delta på blogghoppen er 4.juli klokka 20.00. Etter den tid trekker vi ved hjelp av random.org 3 heldige vinnere som får hver sin flotte stempelpakke som vist tidligere i innlegget her. RAKene trekkes av blogginnehaverne og annonseres i respektive blogger. 

Dere savner helt sikkert vår dyktige Katrine på lista, men det har en veldig enkel årsak, og det er at hun ikke har egen blogg ;-) 

Men det forhindrer henne ikke i å vise flott papirarbeid med herlige produkter fra Papirdesign. For det gjør Katrine gladelig her inne hos oss:

______________________________

Det er umulig å ikke forelske seg i Papirdesigns lekre produkter. På layouten min her har jeg brukt mønsterark fra seriene <<Forventning>> og <<Julehilsen>>, kakeservietter i to størrelser, button og tøffe stempler. Kalenderstempelet er og blir en stor favoritt! Jeg har også brukt et stempel som jeg har designet og laget selv ved hjelp av Imagepac Stamp Maker. Denne distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst, og det gjør også lekre chipboards fra Wycinanka som jeg også har brukt på layouten min.


Kalenderen har jeg stemplet i grått, for så å stemple "april" og "2014" i sort over for en skyggeeffekt. Streket rundt den aktuelle datoen og fremhevet den ekstra med å stemple pilen på kalenderen.Kos dere på bloggrunden :-) og Velkommen tilbake hit. 

40 kommentarer:

 1. Da har jeg bompet hele runden (med unntak av Kristin, hvor innlegget var borte) og den som ikke finner inspirasjon i noe av dette må ha alvorlige problemer! Nå skal jeg suse opp på lekerommet og finne frem litt Papirdesign produkter og kose meg masse! Tusen takk for herlig inspirasjon og ikke minst, muligheten til å vinne favorittproduktene mine! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå fant jeg Kristin sitt innlegg også, så da har jeg vært hele runden. :-)

   Slett
 2. Jeg har hoppet rundt og blitt inspirert til å løpe ned på scrapperommet og scrappe selv!! Takk for masse, masse flott inspirasjon!

  SvarSlett
 3. Da har jeg hoppet rundt til hver og en :) Norge har virkelig mange scrappere på høyt nivå altså. Tusen takk for inspirasjon og muligheten til å vinne så fantastiske premier.

  SvarSlett
 4. Da har jeg tatt hele runden og det var jo en fryd!! Kjenner at jeg må shoppe litt, og må-ha-listen ble enda litt lengre. Tusen takk for mye flott inspirasjon. Det trengtes nå etter en skikkelig "ned-periode".

  SvarSlett
 5. Nå har jeg hoppet rundt gjennom hele lista :) Såå mye inspirasjon på en gang, fantastiske bidrag!
  Klem, Jorunn

  SvarSlett
 6. Jeg har virkelig kost meg gjennom formiddagens bombing og hopping ;) Her var det mye flott inspirasjon og arbeid. Ha en strålende lørdag :)

  SvarSlett
 7. Da har jeg hoppet rundt hos alle jentene. Og jeg må si jeg er mektig imponert! Så mye tips og ideer samlet på ett sted. Dette var en god start på helgen!!

  SvarSlett
 8. Da har jeg hoppet rundt, lagt igjen en kommentar til hver og en, og er mektig imponert over alt det flotte, lekre, stilige og tøffe jeg har sett! Tusen takk for inspirasjonen og moroa :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk og takk og takk for alle dere nydelige damene med deres flotte kreative fingre og hoder.
  Masse masse inspirasjon til meg! Tusen takk for en flott blogg! :D

  Klem og sommervarme fra Kreatyra!

  SvarSlett
 10. Da har jeg hoppet og bompet innom og blitt inspirert, motivert, lært noe nytt, funnet nye ark, ny pynt, og må ha, og håper jeg er så heldig å vinner de nydelige stemplene. Spesielt på ønskelisten er rokken. Må ha... buttonsene "nydelig og klem" og Chipboard figurer og bokstaver. Bobelibomp og takk for hompetitten ;)

  SvarSlett
 11. Ja.. også glemte jeg jo å si at jeg har hoppet meg rundt hos alle, men det sa seg kanskje litt selv. :)
  En klem til! :)

  SvarSlett
 12. Takk for all inspirasjon på hopperunden - det var jammen mye fint å se! Da er det bare å krysse fingre... eller tær:) mens man går til hobbyrommet med all inspirasjonen.
  Takk for en flott blogghopp!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 13. Takk for all inspirasjon og flott hopperunde

  SvarSlett
 14. Takk for masse inspirasjon og hopperunde :-)

  SvarSlett
 15. Dette ble jo rene øyhoppingen i Hellas ;) Utrolig mye fint! Kjempeflinke alle sammen!

  SvarSlett
 16. Hei, da har jeg hoppet rundt og fått masse ny inspirasjon - takk :). Har lagt igjen kommentar på alle, men på bloggen Wenches skriblerier kommer den ikke frem. Jeg har prøvd fra både pc og pad uten hell, men LO'en hun hadde lagd var veldig fin med herlige bilder. Kjempefin blogghopping ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Joda har fått kommentar fra deg jeg. Men etter mye trøbbel med spam-kommentarer i bloggen min, så har jeg satt den til at jeg må godkjenne kommentarene før de vises. Kommer opp en melding om dette når man kommenterer ;-) Tusen takk for at du og alle dere andre deltar i blogghoppen vår :-)

   Slett
 17. Då har eg kost meg å hoppe rundt i alle dei flotte bloggane!! Tusen takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 18. Takk for at dere lager en sånn flott reise for oss. Masse inspirasjon å finne i bloggene til disse flinke damene. Kreativiteten og produktene er bare helt skjønne :)

  SvarSlett
 19. Da her jeg hoppet runden rundt og er til bake her. Mye fint å se på runden. Gla vi har norske designere og produsenter, og ekstra gla i Papirdesign sia dem er nord-norske dem også. :) Ha det fint så lenge.

  SvarSlett
 20. Da har jeg tatt runden, og hoppet fra blogg til blogg.
  Masse flott, mye inspirasjon å hente!

  SvarSlett
 21. Da har jeg også hoppet! Mye lekkert på turen! Takk for fin inspirasjon!

  SvarSlett
 22. Da har jeg hoppet og hoppet, og nå skulle jeg virkelig ønske døgnet hadde mange flere timer! For nå tror jeg nemlig at jeg må få utløp for all den inspirasjonen som detter inn her. Tusen takk for muligheten! :-)

  SvarSlett
 23. Då har jeg hoppet og kikket og fått mye inspirasjon med videre :-) Flott med bloghopping!

  SvarSlett
 24. Så har jeg hoppet rundt og sikke en masse flot inspiration. Super lækre kreationer.

  SvarSlett
 25. Wow! Hva kan jeg si... Helt utrolig!! Jeg har fått så mye påfyll av inspirasjon, at nå kan jeg ikke vente med å finne fram scrappeutstyret mitt! Og det pronto! Tusen takk for et fabelaktig blogghopp og muligheten til å vinne så flotte premier!

  SvarSlett
 26. Da har jeg "hoppet" rundt som en kanin her inne, og fått med meg masse lekre LO'er, inkludert Katrine's lekre hverdags-LO av sykt barn, og hentet masse inspirasjon. Takk alle sammen :-)

  SvarSlett
 27. Dette har vært moro, nå er hoppihopprunden min over, og jeg er proppa av ideer og kjøpelyst......og ikkkke minst vinnelyst (lov å håpe litt <3 <3 <3) Det har vært utrolig gøy og inspirerende, tusen millioner takk til alle som virkelig har gjort en super jobb :) Håper vi hoppes igjen en gang :)

  SvarSlett
 28. Takk for at jeg fikk ta turen rundt omkring til alle de flotte kreative mennenskene!
  Inspirasjon og motivasjon kom til meg.
  Så får jeg vel bare sitte å håpe at jeg kan vinne noen av de flotte pakkene *krysser fingrene*

  SvarSlett
 29. Tusen takk for at jeg fikk ta turen rundt omkring til de flotte kreative menneskene på lista. Mye inspirasjon å hente og motivasjon for å gjøre noe på scrapperommet igjen!
  Så får jeg bare sitte å håpe at jeg kan vinne noen av de fantasktiske pakkene *krysser fingre*

  SvarSlett
 30. DA har jeg hoppet rundt og fått masse inspirasjon. Nå må jeg ta en tur på scrapperommet tror jeg :-)

  SvarSlett
 31. DA har jeg vært rundt i alle bloggene. Utrolig mye flott som er laget og masser av inspirasjon :-)

  SvarSlett
 32. da har eg hoppet rundt til alle og skulle ønske eg hadde litt meir scrappetid - for her var d mye lekkert ;)

  smil - monika ;)

  SvarSlett
 33. Herlig runde hos alle de flinke scrappe-jentene :) Må nok en tur på scrappeloftet mitt idag :)
  klem, SYnnøve

  SvarSlett
 34. Da har jeg hoppet og hoppet. Utrolig mye inspirerende å se på. Nå blir det ikke vanskelig å bruke de regnfulle dagene på hobbyrommet. Tusen takk for inspirasjonen og god sommer :)

  SvarSlett
 35. Tusen takk for all inspirasjonen. Det er alltid gøy å hoppe rundt.
  God sommer:)
  Klem fra Jeanett

  SvarSlett
 36. Da har jeg tatt runden innom alle bloggene. Og fått mengder av inspirasjon :-)

  SvarSlett
 37. Da har jeg hoppet meg gjennom hele runden. Masse fin inspirasjon og hente:-)

  SvarSlett
 38. da er runden unnagjort her og, utrolig gøy og inspirerende å se alt det fine som blir laget! :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.