tirsdag 10. juni 2014

Velkommen inn....

Inspirert av jentene i teamet, har jeg ikke bare vasket og ryddet i scrappekottet mitt. Jeg har også tatt bilder og ønsker dere velkommen inn for en titt i mitt kreative kaos. Scrapperommet mitt ble til for ca 1 år side, da en kjellerbod (uten vindu) fikk noen malingsstrøk og et forheng, i mangel på dør.


Rommet er ikke større en at jeg må stå utenfor og ta bilde, for å få med mest mulig. En hjørnepult gjør susen, sammen med en skuffeseksjon, en romdeler og diverse veggoppheng.


Pulten min er ganske pakket til randen, men jeg prøve å ha arbeidsplassen ryddig. På hyllen over PC'en har jeg blondetrollet mitt, en eske med sorterte motiver, dymotape og en "roteboks" med rester, ubrukte diecuts ol. På høyre side har jeg blekk, stempelputer, frantageskrin, maling og taper.

Boksen jeg bevarer Frantage embossingen min i er en genial boks . Den finnes i Oppbevaringseske -sortimentet til Global Hobby og kunst, Varenr: 01000001. Ta kontakt med de om du ønsker info om din nærmeste forhandler.


Jeg er nok litt "ordensfreak", så alt har sin faste plass og blir satt tilbake etter bruk. Lettere å finne, mindre rot eller kanskje orden i rotet ;) På venstre side har jeg diverse blomster i krukker, litt pleie og velvære (les lipsyl, negelfil, Läcerol, tannpirkere hehe), ulike verktøy og verktøykurven min hvor jeg har sakser, linjaler, penner osv.


Under pulten har jeg også hyller, her har jeg bokser med cellofanposer, papirposer, gummistempler, blomsterpåfyll ol. Men der har jeg ikke knipset bilde ;)


Romdeleren min inneholder alle mine mønsterpapirer, ideblader, og rester av tidligere hobbyer (les: decoupage, olje- og akrylmaling, gips, betong, svipenner, kreppapir etc).

Også mitt siste tilskudd på rommet da, IKEA trallen som ble anbefalt av Kristine i et tidligere innlegg:


Her har jeg pr nå lurt oppi litt blomster og motivsamlingen min. Jeg har også samlet en del produkter som jeg jobber mye med i forbindelse med mine DT oppdrag.


Her har mannen skrudd og stelt til oppheng for meg. I tillegg til mine punchere, henger jeg mine teksstempler her. Her henger også halvperler, chipboards, splitbinders, stensiler osv osv osv.
En egen kurvskuffe med tags har det også blitt.


Oppå hyllereolen min står Big Shoten. I skuffene finnes diesmapper og diverse andre remedier. For å lettere finne frem så har jeg brukt dymoen aktivt. Bokstaver, blokker, diverse påfyll og mye annet rart lar seg lettere finne når skuffene er merket med innhold.


På motsatt side har jeg en herlig magnettavle med masse små bokser til alt mulig dilldall. Knapper, metallpynt, klyper, ringer alt mulig småtteri sorteres her ( i tillegg til en del biltema bokser da!).

Siden rommet er bittelite, så er hver krik og krok utnyttet til det fulle, helt opp til takhøyde:


Her henger jeg mine siste LO'er (som det ikke blir alt for mange av!), kort jeg har fått ol. Koslig å se på, inspirasjon rett fremfor øyne. Jeg har også en rotehylle hvor ferdige prosjekter blir plassert, men den får dere snike på en annen gang.  

Da her dere tittet inn i mitt aller helligste ;) Hadde vært moro å se hvordan dere oppbevarer og skaper i scrappekroken/scrapperommet deres. Så legg gjerne igjen kreative tips, ideer eller enda bedre: linker til deres kosekrok.


http://elinshobbykrok.blogspot.no/

4 kommentarer:

 1. For et flott rom! Masse inspirasjon å få her. Har også svært liten plass til mine saker. Bare et hjørne på loftet. Utfordringen er skråtaket som tar opp enormt med veggplass. Men en sånn smal romdeler trur jeg at jeg skal få plass til. Hvor har du fått tak i den?

  SvarSlett
 2. Takk for det Agneta :) Romdeleren fant jeg på Jysk for noen år tilbake, men ser mange har denne type møbler :) Skråtak kan absolutt være en utfordring, men kanskje magnettavler er noe for deg også? ;) Lykke til med innredninga!

  SvarSlett
 3. Så herlig scrapperom du har Elin! Kjempeorganisert, akkurat slik jeg liker det selv :-) Du har virkelig fått utnyttet plassen maksimalt. Har et bittelite rom jeg også, har delt av stua med en "lettvegg" bestående av bokhyller og ei plate. Men det funker :-)

  SvarSlett
 4. ett nytt å flott hobbyrom <3

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.