mandag 7. juli 2014

En Skisse - To Layouts

Noen ganger dersom man scrapper sammen med andre, kan det være morsomt å lage seg en liten privat utfordring. Her vil Kristine og Linda vise resultatet av deres utfordring, som besto i at de begge skulle scrappe etter en bestemt skisse, uten at de fikk se hverandres arbeid underveis. Dette er jo noe man også gjerne kan gjøre sammen med scrappevenner over nettet!

De valgte denne skissen som utgangspunkt, som du finner i Scrappelysts skissekatalog.


Og her er resultatene fra utfordringen:

Linda: Jeg har valgt å følge skissen ganske nøye, men justerte elementene vannrett i stedetfor skrått for hverandre. Jeg har brukt glimmermist blandet ut med vann på bakgrunnen, samt india ink påført med en engangspipette. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst i Norge. Ellers har jeg brukt washitape, buttons og papirpynt.
 Kristine:
Jeg valgte også å følge skisse veldig nøye med tanke på at oppsettet er plassert på skrått, og i forhold til hvor jeg plasserte pynten min. Til å lage bakgrunnen min har jeg brukt vann, glimmer mist, stencil, modeling paste og stempel. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst i Norge. Ellers har jeg brukt stempel fra Ali Edwards, svart sytråd, minibinders,  papirpynt, litt washi tape, metallpynt og buttons.Vi håper du fikk litt inspirasjon, og om du lager et papirprosjekt med skissen over så legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet, vi vil gjerne se din løsning av skissen :)

Kreative klemmer fra Linda og Kristine

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.