fredag 11. juli 2014

Grublis juli - klin og klæsj

Vi har allerede gjennomført to Grublis-oppgaver, og her kommer Grublis nr 3. Denne gangen har vi lyst til å at dere skal leke dere litt og vi har kalt oppgaven "klin og klæsj". Finn frem maling, blekk, stempelputer eller liknende og klin og klæsj alt du orker på bidraget ditt. Hvor mye du velger å kline og klæsje er opp til deg, men vi synes ikke det holder med noen få blekk-splætter i et hjørne denne gangen.

Frist for å delta er 6.august kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.


Vi har fått med oss I am roses som samarbeidspartner til denne utfordringen, og de stiller med en kjempelekker blomster-pakke som premie.
TeamScrappelyst har også kastet seg over denne Grublisen og her kan du se vår løsning av oppgaven:


Kristin:
På mitt bidrag har jeg laget bakgrunnen selv, og det er der jeg har klint og klæsjet. Jeg har malt et akvarellark med hvit Gesso og deretter splættet rundt med Mist og Dylusions. Splættene har jeg dratt utover med en papp-bit slik at det blir streker som sklir inn i den hvite bakgrunnen. Hjertet har jeg malt på med fingrene før bakgrunnen med tørr. På LOen min har jeg også brukt egenlagde stempler (tekster og hjerter) laget med Imagepac-stempelmaskinen som forhandles av Global Hobby og Kunst. De blå hjertene er laget av hjerte-foams fra Global Hobby og Kunst.Hvis du vil se fremgangsmåten på hvordan jeg har laget bakgrunnen, må du følge med i bloggen vår. Beskrivelse av det kommer nemlig senere. Jeg har brukt mønsterark fra StudioLight som forhandles av Global Hobby og Kunst
Jeg har slått meg løs med nyervervede Dylusions, både på bakgrunn og kakeserviett. Mønsterpapir, blonder og bånd fra Papirdesign. Stjerner fra Wycinanka som er å få kjøpt gjennom Global Hobby og Kunst. Skriftstrimler og sirkler i hjørnet fra 7 Dots Studio, og kaffestempelet finner du hos Kreativ Hobby.Jeg har smørt gesso utover kartongen med et gammelt kredittkort, og stemplet med stempler fra La Blanche. Jeg har sprutet litt india ink over malingen. Deretter har jeg brukt mønsterark fra Studio Tekturek, som også har fått litt gesso på seg. De svarte småtekstene kommer fra 7Dots Studio, og serien illumination. Virkelig lekker serie, både ark og pynt. Jeg har til sist pyntet med litt chipboard fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Katrine:
Jeg har laget en layout i ramme til denne oppgaven. Min egen tolkning av et familietre kan jeg vel kalle det. Mønsterarket i bakgrunnen kommer fra 7 Dots Studio og kolleksjonen Cold Country, og oppå det har jeg klæsjet og klint med et utvalg av mister samt litt vann. Grenen er også farget med en blanding av noen av de samme mistene. Ordene jeg har plasert nedover grenen er stickers og die-cuts fra 7 Dots Studio som jeg har klippet til små bannere.Hege:
Jeg har tatt utgangspunkt i bilder og tema, og prøvd å skape en bakgrunn som fremhever dette.  Som utgangspunkt har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign, og ved hjelp av stensiler, PanPastel, modelling paste og distress stain har jeg skapt den effekten jeg ønsket.  Jeg har også brukt mist, både på bakgrunnen og på ostekluten/fiskegarnet.  Chipboard og tittel kommer fra Wycinanka, som forhandles av Global Hobby og Kunst.  PanPastel finnes også i deres sortiment. 


Denne gangen har jeg lekt meg med de herlige papirene fra 7 Dots Studios nye serie Cold Country. Til å lage bakgrunnen min har jeg brukt clear crackle paint, gelatos og splæsj stempel fra Papir Design. Layouten er pyntet med metall cogs, skrue brads, chipboard fra Wycinanka som Global hobby og kunst er forhandler for, papirpynt og egen designet stempel. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.