lørdag 11. juli 2015

Grublis for juli - inspirasjonsbilde

Dere er vel klar for en ny grublis ? - Inspirasjonsbilde

Hva lar du deg inspisere av ved dette bildet ? Fargene? Oppsettet? Fuglene? Fortell oss i innlegget ditt, vi gleder oss til å se din løsning.

Frist for å delta er 6. august kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Papirdesign, og sammen med de gir vi vinneren disse herlige produktene:La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;Jeg har latt med inspirere av fargene gult og grønt, og har laget et konfirmasjonskort.  Jeg har også tatt utgangspunkt i oppsettet i bildet, med vimpler på kortet istedet for fugler. Chipboardstjerner fra Wycinanka og gamle klokkedeler kjøpt via ebay er brukt som pynt. #konfirmant er stemplet med clearstamp fra Staz. 

Hege:
Jeg har latt meg inspirere av fargene i bildet; gult, grønt og blått/turkis og laget en LO. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Tekturek. Jeg har brukt gesso på bakgrunnen, stempler og dotter fra Papirdesign.  "Mamma" er chipboardalfabet fra Wycinanka.  Wycinanka distribueres av Global Hobby og kunst. Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler.


Elin:
Jeg har laget en fargesprakende bursdagstag inspirert av de spreke fargene i bildet over. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og Studiolight, pyntet opp med osteklut og barkstjerner. Bakgrunn er spritet opp med egenfarget embossing paste og stensil. Gule dots er også fra Papirdesign. Hjerteballong fra Marianne Design. Studiolight og MD føres gjennom Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Jeg har laget et lite posekort til denne utfordringen, inspirert av fuglene (som motiv) og fargene generelt. Motivet mitt er fra by Digital Paper, mønsterarkene fra Studiolight. Teksten er en chipboard fra Wycinanka. Både Studiolight og Wycinanka distribueres av Global Hobby og Kunst. Der kan du også finne slike søte små klyper, både naturfarget som jeg har pyntet med og en rekke andre farger.


Blomster fra Prima og I Am Roses.

5 kommentarer:

 1. Herlig bilde :) Flotte, kule (gule) inspirasjons bidrag ♥

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Åhhh, for er herlig bilde, også så flotte farger! Kjempefine inspirasjonsbidrag også :D Håper jeg rekker et bidrag her ! :D

  SvarSlett
 4. Flott bilde og morsom utfordring :)

  SvarSlett
 5. Wow, I love the postcard from Katrine

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.