søndag 5. juli 2015

Utfordring for juli - Tag

Vi ønsker å se tag, enten tag dere dekorer eller tag som dere bruker på et annet papirprosjekt.
Det skal være godt synlig at dere har brukt tag.
Her er mulighetene mange, og det er bare å slippe fantasien løs!
Vi gleder oss til å se hva dere lager :) 

Utfordringen har frist 31. juli kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på juni-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.
I samarbeid med de gir vi en heldig vinner flotte nyheter fra Marianne Design: 


Premien består av:
82904504 Marianne Design - Enamel stickers - Pink & Mint
82900948 Marianne Design Adhesive cork 15x21cm 5stk
10807047 Marianne Design - Papirblokk A5 - Eline's Peach & Mint
Wenche:
Min tag har fått sin plass på dette dåpskortet. Motivet har jeg lånt via Pinterest. Mønsterark fra Studiolight. Printet tekst. Lilla dotter fra Papirdesign.Katrine:
Jeg har laget et stort tag-kort til denne utfordringen. Basen er en stor kraftfarget tag fra Ranger. Den måler i utgangspunktet 5 1/8"x10 1/2", men jeg har scoret den på 7" og brettet oppover slik at det blir en lomme. Jeg skjærer til og limer fast mønsterark før jeg limer lommen på plass med Super Sticky tape. Tapen føres av Global Hobby og Kunst. Mønsterarkene er fra Papirdesign, og de passet perfekt på dette kortet til en gammel fisker! Stempelteksten er også fra Papirdesign, PD 14923 Du er flott.Den ene tagen bruker jeg til å skrive en hilsen, og på den andre har jeg stemplet en fin tekst fra Papirdesign, fra samme plate som sirkelteksten.


Jeg har brukt flere tags som pynt på denne layouten. Matilde bygger lego og utifra klærne hennes så fant jeg ark fra Papirdesign som matchet perfekt! Jeg har også brukt ett glitterhjerte og noen alfabetklistremerker fra  Papirdesign . Jeg har også pyntet med chipboard fra Wycinanka som jeg har svertet litt med pumice stone. Ellers så har jeg brukt ark fra restebunken min, forskjellige blomster, enamel dots, paljetter, stjerner og "friends" dies fra Tim Holtz (handwritten love).


Hege
Jeg har laget et kort, hvor jeg har brukt tag bak selve motivet.  Tagen er rufset til rundt kantene, svertet med brun stempelpute og stemplet på med ulike poststempler fra Marianne Design.  Jeg har også sprutet på noen dråper glimmermist. Motivet er fargelagt med Copics.

Mønsterarkene jeg har brukt på kortet er fra MME og Studiolight. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, en button fra BadgesFolie  og halvperler fra Papirdesign.  Chipboarden er fargelagt med promarkers. Jeg har stemplet med bakgrunnsstempel fra Papirdesign og #stempler fra Staz.  Marianne Design, Wycinanka, Studiolight og Staz distribueres av Global Hobby og Kunst.7 kommentarer:

 1. Flott oppgave og herlige inspirasjonsbidrag :D

  SvarSlett
 2. Flott utfordring og herlige inspirasjonsbidrag ♥
  Gleder meg til å ta fatt på oppgaven :)

  SvarSlett
 3. Kjekk utfordring! Flott inspirasjon med deres bidrag! Takk!

  SvarSlett
 4. Nydelige inspirasjonsbidrag; må nok kaste meg på denne:-)

  SvarSlett
 5. har lagt innlagget mitt inn på nytt. av en eller anen grunn hva det kun æ som kun se tilbakelinkinga te dokker å ingen andre på min blogg. men d skal være i orden nu :-)

  SvarSlett
 6. Love the challenges,Thanks for the inspiration.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.